kur... to już koniec, popyt się wycofał, batony poustawiane i ta pakietówka. Ja pier...ale wtopa, nawet sprzedać się nie da w godziwej cenie. Znów zaraz wrócimy na 5 zeta i tyle ze wzrostów! Co za pop...akcjonariat!
naganiaj naganiaj na spadki słabo wam to wychodzi myślicie że jak pomiędzy sobą przerzucicie trochę papiera w pakietówce po zaniżonej cenie to się wszyscy przestarsza
czym wy sie podniecacie-papier zakopany i zapomniany na dlugo-i radze go zostawic w spokojuzobacza ludzie wyniki to beda brali duzo wyzej.ta cena jest do akumulacji.a psudomaler bala z capitala daje jeszcze za darmo
Nic nie naganiam. Sam mam akcje, ale potrafię ocenić sytuację. Popyt zniknął. Parę sesji były przyzwoite obroty, ale ktoś się ukrył na 6.50 i zgasił kupujących, a teraz po postawieniu batonów nikt już nawet nie bierze z prawej. Tutaj chyba kontrakt na miliard złotych by tego nie ruszył...Pakiety ustawiają się na sprzedaży co raz niżej, a więc zaraz będzie sypanie po 6zł po takich infach...Jestem rozczarowany bardzo papierem. To wszystko.
kolego po prostu wypisujesz glupoty i masz slabe nerwy i nie patrz na zecenia albo po prostu go wywal i daj sobie spokoj z biprometem-nie potrafisz czytac ostatnich umow ani jego cwk