• Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: ~Przemo [89.72.234.*]
    Witam Panie i Panów, czy ktos sie orientuje jak nalezy zalatwic sprawe warantow do konca?
    Chodzi mi dokladnie o to czy musze byc na walnym aby lbjac waranty czy wystarczy wyslac pisno przed lub po walnym i wplacic 50zl? Pytam poniewaz mam dos spory kawalek do Proja lub Katowic
  • Re: Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: ~chmielu [195.34.211.*]
    ja rowniez podbijam pytanie, z tego co wiem nie trzeba byc na WZA ale jak to do konca zalawtic to jeszcze nie wiem, chyba trzeba zadzwonic do firmy, podobno na stronie cos ma byc jakis wniosek do wypelnienia, przeslania no i wplacic na konto trzeba
  • Re: Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: ~karol [83.30.208.*]
    na pewno BM musialo zablokowac akcje 10000 lub wielokrotnosc i wyslac wniosek o udziale w walnym do cognora.
    co dalej to nawet moj makler nie wie
  • Re: Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: ~bronek [194.203.94.*]
    nie trzeba jechać na NWZ, wystarczy, że jesteś wpisany na listę uprawnionych uczestnków w walne. Po zakończeniu walnego należy pilnować informacji, w jaki sposób i kiedy można wykupić warranty.
    "3.Warranty Subskrypcyjne zostaną zaoferowane do objęcia w drodze subskrypcji prywatnej skierowanej do akcjonariuszy spółki umieszczonych na liście uprawnionych do udziału w Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu zwołanym na dzień 14 marca 2011 roku."

• Re: Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: ~sdc [83.28.139.*]
    nie trzeba byc na walnym, po walnym cognor bedzie wysylal zapytania do kazdego kto sie zarejestrowal czy obejmuje warranty, bedzie tam podana informacja jak i do kiedy nalezy oplacic warranty. ilosc zarejestrowanych akcji beda zaokraglac do 10 kilo sztuk w dol i wielokrotnosc 10 kilo, taka informacje dostalem od pana Łyczko z cognora
  • potwierdzam Autor: ~xxx [87.205.66.*]
    uslyszalem to samo
  • Re: Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: leszczynsky [79.163.207.*]
    III.Każdy akcjonariusz może podczas Walnego Zgromadzenia zgłaszać projekty uchwał dotyczących spraw wprowadzonych do porządku obrad

http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1598321

6.Akcjonariusz uprawniony do zakupu warrantów subskrypcyjnych serii B winien złożyć w siedzibie Spółki stosowne oświadczenie na druku przygotowanym przez Spółkę.

http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1599989

potem:
    §1

Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie uchwala, iż §2 Statutu Spółki otrzymuje brzmienie:

Siedzibą Spółki jest Poraj, województwo śląskie

tam też:
    http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1599989

podsumowanie:
    to jest na piśmie, przegłosują wszystko - mają większość teraz Katowice potem Poraj - jak to rozumieć Panowie

pozdrawiam
    LESZCZYNSKY

• Re: Jak wyglada sprawa z NWZA? Autor: leszczynsky [79.163.207.*]
    no to jak z tym zebraniem, trzeba być czy nie Waszym zdaniem
[x]
COGNOR 0,39% 5,19 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.