nie to żebym się martwił o czyjąś kasę-nie lubię wręcz patrzeć jak po czymś takim spada-i te wpisy-uwielbiam to myślę że jeszcze dzisiaj się tego doczekam-nie mogę tylko zrozumieć tego mechanizmu-że za każdym razem ludzie dają się nabrać-bo tak na zdrowy rozsądek leci takie coś do góry o kilkadziesiąt procent-to dlaczego inne firmy które stoą 1000 razy lepiej-nie idą?nie dziwi to nikogo?stoją lepiej-dobrze napisałem-chyba wręcz ciężko powiedzieć ze polrest stoi-hahaahahhaah
a kto kupił za 0,55-56-musi takiej osobie być cieplutko-mnie by było bo mam słabe nerwy-grywałem czasami tak-ale już nie serduszko za słabe-szansa jest ale...hihhihicieplutko
ale co-chcesz napisać że ta spółka zasługuje na taki wzrost?-no to faktycznie jest śmieszne-ja rozumiem jest szansa na coś...itd ale tyle procent-to już jest czysta spekulacja-wzrost niczym nie uzasadniony-jakich oczywiście wiele na gpw
o czym ty mówisz, to jest giełda, i co minutę masz zmiany wartości spółek, do góry i na dół, na tej społce obecnie wybrano pozytywna przyszlość dla spółki, a to jeszce nie koniec. nie musisz wchodzic do gry, ale Matką Teresą nie bądź, bo to nie to miejsce, trzeba być chciwym na zysk, albo w pysk :)
leszcze nie słuchać bandy ze stowarzeszenia. nie dac sie wyleszczyc. polrest-zielone swiatlo dla Da Grasso. maja okazję wejsc na GPW tanim i szybkim kosztem. cena emisyjna byla 20 zl.....
Akcje wszyskie warte około 3,3 miliona po aktualnej cenie giełdowej 0,53 gr naganiajcie na spadki a ja je na patelnie heeee..... heeeee.... a straszyc to możecie dzieci czarną WOŁGĄ !!!!! PAMIĘTACIE CZASY KOMUNY @@@@@@
dziś pobrałem troche papierka po 50 grosików ...patrze na niego od sławnego info bo w zasadzie rosnąć yło pod co , ale następnego dnia ni z gruchy zonk i spory minus czekałem dalej bo po takiej czarnej świecy minus się dziś szykował jak nic i miałem racje , że taniej będzie z tym , że w piątek zbierali papier na potęge i to nie leszczyna taka jak my bo ona raczej wywalała tylko , po wolumenie widać , że spekuła tu zawitała i to z niezłą kasą . Wybrali spory pakiecik i jak to ruszy to na zetce się nie skończy , wywindują go sporo jak za ostatnim razem z 23 groni na intra 63 teraz idzie z wyższej półki więc licze na 1.2 - 1.5 , a dodatkowo plota obiegne , że po ich plecach ktoś ładuje się na giełde i może to być prawda bo wolumen mówi sam za siebie
Moim zdaniem to gdyby ktoś chciał tą spółkę wziąć żeby wejść na giełdę to już to zrobił, bo przez dwa dni przewalił się cały ff. Tylko że w takim przypadku kurs byłby dużo wyżej. Mniemam, że kurs będzie wyżej i to około 2 złotych (oby, bo mam ten papier :-) ale może potem być tak jak z techmexem.
to moze jeszcze dopiszesz po ile objęli te akcje w emisji po 0.10? (strzelam nie wiem i nawet nie chce mi sie sprawdzac poki co drogo) chodziły po 0.80 raczej tylko nierozsadny nie realizowalby zysku na poziomie nawet 0.5 oczywiscie dt mozna pograc i za niedlugo pewnie warto kupic dla mnie nie teraz