ale tam jest tylko info, że po wezwaniu ma prawie 50%, nic o ilości akcji zgłoszonych w wezwaniu, redukcji etc. Ja też część zapisałem a jeszcze nic się z nimi nie stało, nawet są niezablokowane bo mogę złożyć zlecenie, swoją drogą dziwne
O masz..... jak nie widzisz co na GPW sie dzieje to lepiej sprzedaj akcje i bol z glowy :) ...a jak wolisz to tak leci bo chce dokupic :D wiec urzadzam sobie jazde
tragedia w Japonii odbija się na giełdach całego świata... to niby dlaczego nasza ma być zieloną wyspą...
co do akcji to nie sprzedałem... to jest w mojej ocenie dobry papier na kilka lat więc nie ma co się spieszyć...
zwiększenie zaangażowania przez GA to jakaś gawarancja... w końcu to on sprzedając zarobił by najwięcej zważywszy, że miał najniższy PW... a tu jeszcze dobierał... chyba nie po to żeby tracić
zresztą w perspektywie kilku miesięcy emisja z PP... myślę, że tu będzie dużo się działo
a wolumeny jak sami widzicie... i na to patrzcie
i nie sugerujcie się wypowiedziami... kto i co zrobił... jak chcecie się na kimś wzorować patrzcie na GA... i starajcie się grać pod niego, a nie pod to co ktoś pisze na forum... tu jest o tyle komfortowo, że GA to nie pan X, a instytucja działająca na rynku finansów ciut dłużej... :-)
I takich postów jak najwięcej Panie Sadownik.
Niech strachliwi oddają im ich mniej tym dla waloru lepiej.
Dzisiaj mija rok jak wszedłem w tego "start up'a".
Mój założony horyzont to 3Y.
Im gorzej w gospodarce tym lepiej dla nadpłynnego rynku Banków Spółdzielczych.
ja wziąłem udział i chyba było warto. Redukcja ponad 50%, transakcja wykonana 14 marca i od razu można było odkupić z rynku dwadzieścia pare groszy taniej.
Poza tym jak kurs sobie skacze to kupuję za określoną kwotę pakiecik, jak podrożeje to sprzedaję, ale tylko tyle akcji, żeby odzyskać włożoną kwotę, a nadwyżka akcji zostaje w portfelu. Dzięki temu z każdą transakcją pakiet większy a gotówka odzyskana i czeka na następną okazję