tylko minus 3,66 hmm ale wszystko jeszcze przed wami...
...acha jeszcze jedno... wstydzilibyście się kupować po jednej sztuce tj o godz 15.56.19 :-)
wstyd taką perełeczkę??? ale ktoś musi mieć ostre parcie aby choć o jeden grosz pociągnąć kurs i sprzedać drożej.... czyżby się czegoś obawiał? czy może wie więcej niż ulica???
a to polecam do głębszej analizy....
http://www.youtube.com/watch?v=NKeKQFxpgJk&feature=related
ojjj jak nam akcjonariat spoważniał.... hahahaha
.... przez pół roku wypisywali dowcipy o tej perełce jaka to będzie super dochodowa firma snuli wizje przeprowadzali analizy dobrze się bawili po ile wezwanie jaka to promocja i ile torfu na głowę dostaną a teraz z takiego dobrego kawałka który koleś zapodał, to żaden z tych specjalistów inwestorów nie chce się pośmiać?????... Hahahahahaa
.......... ferajna naganiaczy na sukces krętaczy....
... teraz jest nowa fala optymizmu jak Pasza nie ogłosi wezwania albo wyjdą na jaw jakieś przekręty inne to będą składali zbiorowy pozew....
a po co ci pozew ty w tym nie bedziesz uczestniczyl i ludziom ktorzy maja sporo akcji nie zabronisz tego.....czekasz na jak najnizsza cene i masz do tego prawo tak jak ja dochodzenie swoich roszczen ktore sa calkowicie zasadne..
....tak wiec daruj sobie te kpiny
paszczury to paszczury bralem akcje pod wezwanie i lyknalem tego sporo i nie dam sie wyportkowac......poczekam jeszcze troche dam lachom czas .....na razie>>>
Po podwyższeniu kapitału o te aporty będzie to stanowiło ok. 2,5% !!!!!!! wszystkich akcji.
Poza tym Akcje, które objęli do tej pory nie znajdują się nawet w obrocie giełdowym.
Więc nie pier......dol, że kogoś ubrali w akcje, których nikt poza nimi nie ma.
Wg twojego rozumowania ubrali sami siebie a nie ulicę !!!!!!
A kurs tych zanjdujących się w obrocie na GPW jest bardzo zmienny i gwarantuję ci, że jeszcze wiele razy zobaczysz spore spadki i spektakularne wzrosty.
W nawiązaniu do informacji, które się ukazały na parkiecie polecam do głębszej wręcz dogłębnej analizy....
.... i słowami wielkiego rodaka chciałbym powiedzieć, że " łonczeł sięł w bulu z wami wszystkimi niech was nadziejia nie opószcza ...."
Witam serdecznie po dłuższej przerwie :-)
cisną mi się na usta słowa...... Banda naiwniaków....
lecz mam serce i wiem że to bardzo boli zatem napisze tylko, że współczuję Wam z całego serca... Czasem warto po prostu posłuchać tych którzy twardo stąpają po ziemi :-)
Pozdrawiam...
Widzę że mierzysz ludzi swoją miarą, niektórzy jednak są tu po to by zarabiać. A takie wykwity żałosnego samozadowolenia możesz zostawić w swoim sfrustrowanym umyśle.