Nie sprzedaję ze stratą jak nie widze do tego powodu :) ale też nie inwestuję więcej. Ja jak pisałem czekam na przełom IV kw i I kw 2012 ponieważ zakładam, że najpóźniej wtedy budowlanka wróci do łask a dodatkowe zadęcie z budową dróg, stadionów, hoteli pod Euro napędzi moze nie deweloperom ale napewno hurtownikom rekordowe zyski. Zastanawiałem się tylko gdzie ci magicy którzy podawali dokładną datę i to na 10 Marca. Myślałem nawet, że może ktoś ma info o konsolidacji ale jak wyszło jak zwykle...
No coś jest na rzeczy. Od 1,5 tygodnia ktoś uwala kurs zleceniami po 500 akcji a później po 1000-1200. Albo ktoś wychodzi ale tutaj nikogo za 1 mln chyba w tej spółce nie było? Wkur.... z logicznego punktu widzenia to nie ma sensu
spokojnie koledzy, jak macie czas to radze sie zainteresowac i zwiekszyc zaangazowanie. Na 3,35 jest silny opor wiec taniej nie bedzie ja poki co dobieram
wszystko zalezy od jakich poziomow robiles zakupy, czas na zakupy jest teraz gdy cena oscyluje w okolicach wsparcia a nie na lokalnych szczytach. Kupuj tanio sprzedawaj drogo. Ameryki nie odkrywam