• paged Autor: ~kowal [89.171.125.*]
    Znów do dołu Coraz bardziej mnie to martwi:-(
  • Re: paged Autor: ~Dańcik [89.171.125.*]
    W listopadzie ktoś bardzo dużo kupil akcji powyżej 20 zł. Myłę że nadal to trzyma. Może jeszcze jest nadzieja na odbicie?
  • Re: paged Autor: ~mc [78.8.92.*]
    Nie ma nadzieji na szybkie odbicie dopóki Mzyk nie wymyśli jakiegos pozytywnego infa albo ktos gruby nie zacznie sobie zbierac.. Cena dryfuje teraz na 12 zl i to znowu przy marnych obrotach.
  • Re: paged Autor: bufot [83.11.144.*]
    Nie Masz co się martwić,troche cierpliwości trzeba i pokory na giełdzie mieć.
    PAGED w tej chwili jest w konsolidacji,jest to dobra spółka o dobrych fundamentach!!!
    po wynikach PAGEDU za 1Q 2011 oraz dobrych informacjach moim zdaniem kurs mocno odbije iPAGED znajdzie się w trendzie wzrostowym.
    W tej chwili warto akcje dokupowywać są b. tanie!!!
  • Re: paged Autor: ~spik [83.11.59.*]
    Jakie zyski chcecie mieć w Pagedzie skoro razem z Yawalem to spółka rodzinna a zyski czerpią nie dla akcjonariuszy tylko dla siebie sprawdźcie historie Pagedu i Yawalu oraz akcjonariat zyski straty i zastanówcie się po co komuś taka lichwiarska firma? Długoterminowo to samobójcza inwestycja kupić tanio przy ogromnych spadkach potem sprzedać na zyski - czyli dywidendę czy też wzrost wartości księgowej bym nie liczył czego dowodem jest dotychczasowa historia Pagedu i Yawalu spółek wzajemnie zależnych i powiązanych akcyjnie czyli rodzinnie.
  • Re: paged Autor: ~ignacy [213.17.155.*]
    to normalne że akcjonariusz większościowy gra dla siebie
    ważne żeby grać z nim
    i tyle w temacie
  • Re: paged Autor: bufot [79.191.98.*]
    Trzeba przyjąc sytuacje jaka jest.Twoje biadolenie,że jest to spółka rodzinna itp. nic ciekawego nie wnosi do dyskusji,ani nic przez ten niepoważny/nie piszę głupi/ wpis nie zmienisz.Ja uważam,ze spółka ma atrakcyjną cenę i w niedługim terminie będą wzrosty!!
  • Re: paged Autor: ~Inwestor [83.22.177.*]
    Na forum PAGEDU jest osoba(y),kóre prawdopodobnie pracowały w PAGEDZIE względnie w spółce SKLEJKA-SPISZ i utraciły pracę względnie spotkało ich coś przykrego i piszą posty ,negatywne na temat PAGEDU uwazając,że wpłyna na wartość kursu poprzez swój wpis/jest to b.płytki sposób myślenia/.O kursie spółki decydują inwestorzy/a nie wpisy na forum/na podstawi anlizy ,informacji, wyników itp/.Obecni wartośc kursu jest natyle atrakcyjna,że ja wbrew waszych opinii będęskupowal akcje!!!
  • Re: paged Autor: ~exshareholder [93.179.224.*]
    ja też skupowałem od 55 poprzez 30 /20/10 i na szczęście uśredniłem w porę na 2 i pozbyłem się tego gówna po 13 złoty w 2009 wychodzac prawie na zero !!!! spółka spadła z 72 pln w lecie 2007 na 2 pln w lutym 2009 ile to około 97 % ....ja już tego nie tykam na tym zarabiają tylko insajderzy. Pamiętacie ile wtopiły tu fundusze !!!!!! a ile poszło w opcje walutowe ..... Jak widzę Paged to mam depresję !!!
  • Re: paged Autor: ~Józef [83.22.177.*]
    Taka sytuacja jak rok 2008 to był kryzys światowy idotknął wszystkich spółek.
    To kryterium do oceny spółki jest bezensowne!!!Widać ,,,,że jestes frustratem!!!
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.