Nie ma nadzieji na szybkie odbicie dopóki Mzyk nie wymyśli jakiegos pozytywnego infa albo ktos gruby nie zacznie sobie zbierac.. Cena dryfuje teraz na 12 zl i to znowu przy marnych obrotach.
Nie Masz co się martwić,troche cierpliwości trzeba i pokory na giełdzie mieć.
PAGED w tej chwili jest w konsolidacji,jest to dobra spółka o dobrych fundamentach!!!
po wynikach PAGEDU za 1Q 2011 oraz dobrych informacjach moim zdaniem kurs mocno odbije iPAGED znajdzie się w trendzie wzrostowym.
W tej chwili warto akcje dokupowywać są b. tanie!!!
Jakie zyski chcecie mieć w Pagedzie skoro razem z Yawalem to spółka rodzinna a zyski czerpią nie dla akcjonariuszy tylko dla siebie sprawdźcie historie Pagedu i Yawalu oraz akcjonariat zyski straty i zastanówcie się po co komuś taka lichwiarska firma? Długoterminowo to samobójcza inwestycja kupić tanio przy ogromnych spadkach potem sprzedać na zyski - czyli dywidendę czy też wzrost wartości księgowej bym nie liczył czego dowodem jest dotychczasowa historia Pagedu i Yawalu spółek wzajemnie zależnych i powiązanych akcyjnie czyli rodzinnie.
Trzeba przyjąc sytuacje jaka jest.Twoje biadolenie,że jest to spółka rodzinna itp. nic ciekawego nie wnosi do dyskusji,ani nic przez ten niepoważny/nie piszę głupi/ wpis nie zmienisz.Ja uważam,ze spółka ma atrakcyjną cenę i w niedługim terminie będą wzrosty!!
Na forum PAGEDU jest osoba(y),kóre prawdopodobnie pracowały w PAGEDZIE względnie w spółce SKLEJKA-SPISZ i utraciły pracę względnie spotkało ich coś przykrego i piszą posty ,negatywne na temat PAGEDU uwazając,że wpłyna na wartość kursu poprzez swój wpis/jest to b.płytki sposób myślenia/.O kursie spółki decydują inwestorzy/a nie wpisy na forum/na podstawi anlizy ,informacji, wyników itp/.Obecni wartośc kursu jest natyle atrakcyjna,że ja wbrew waszych opinii będęskupowal akcje!!!
ja też skupowałem od 55 poprzez 30 /20/10 i na szczęście uśredniłem w porę na 2 i pozbyłem się tego gówna po 13 złoty w 2009 wychodzac prawie na zero !!!! spółka spadła z 72 pln w lecie 2007 na 2 pln w lutym 2009 ile to około 97 % ....ja już tego nie tykam na tym zarabiają tylko insajderzy. Pamiętacie ile wtopiły tu fundusze !!!!!! a ile poszło w opcje walutowe ..... Jak widzę Paged to mam depresję !!!
Taka sytuacja jak rok 2008 to był kryzys światowy idotknął wszystkich spółek.
To kryterium do oceny spółki jest bezensowne!!!Widać ,,,,że jestes frustratem!!!