• tak jak pisałem Autor: ~art [83.0.220.*]
    30 gr w najblizszym czasie słuchać i brac poki mozna zarobic tata już zarabia haha pozdro
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~jan [79.190.182.*]
    chyba żartujesz 30 gr to nigdy tutaj nie będzie ale 10 mozłiwe.
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~art [83.0.220.*]
    to sprzedawaj jak nie wierzysz po10
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~jan [79.190.182.*]
    najpierw muszę kupić nie ma siły jutro spaDEK O 20% TO KUPIĘ TAK JEST ZA DUŻE RYZYKO.
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~dr [79.163.109.*]
    Duże obroty, wszystko wskazuje, że taniej nie będzie.
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~JAN [79.190.182.*]
    SPADNIE DO 4 GR WTEDY MOZE WARTO WEJŚC.
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~buhah [87.105.34.*]
    czekaj tumanie dalej..... umiesz kalkulować???/ .............ja ci dam wskazówkę popatrz Dent-a-Medical SA (DAM)......Victoria SA...................popatrz na ich zyski i na ilośc akcji........... i sobie wywnioskuj..........ile jest wart Artefe który zaksięguje około 2 mln zł z tytuły wykonania przyłączy( kable) oraz dzisiejszy kontrakt...............??? a teraz ta stagnacja (byś myślał że koniec wzrostów że to podpucha) w celu wyeliminowania słabego ogniwa ..................
    TŁUMOKU JAK BYS WIDZIAŁ KTO JEST WŁASCICIELEM TEJ SPÓLKI ,JACY PRZESTĘPCY TO BYS WIEDZIAŁ ZE 4 GR CAŁKIEM REALNE ILE BYS CHCIAŁ 4 I BASTA CIECIU.
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~artefe [89.74.36.*]
    Więc po co trzymasz akcje tej spółki, skoro się tak dobrze się orientujesz.
    Pozbądź się akcji i inwestuj w inne spółki.
    Stwierdzasz że to złodzieje, przestępcy i lokujesz kapitał w tą spółkę ,sam sobie zaprzeczasz.
    NIE MAM JEJ ALE PO CO PRZEPŁACAC JAK PREZES CHACHMĘCI JAK TO TAKA DOBRA SPÓLKA TO POWINNA KOSZTOWĆ POWYZEJ CENY NOMINALNEJ JEDNAK COS JEST NIE TAK KAZDY KUPUJE JAK CHCE JA CZEKAM NA 4 GR A PREZES TO ZŁODZIEJ I TAK WAS WIKIWA Z TYM BADZIESTWEM .
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~artefe [89.74.36.*]
    Jak można opiniować negatywami, oszczerstwami w kierunku spółki i nabywać akcje mając takie zdanie o spółce.
    Uznajesz to za badziew i to kupujesz, niezły jesteś albo wtopiłeś niewiedzą ,pozdrawiam.
    MIAŁEM TE AKCJE PO 25 GR NIBY TAKA DOBRA SPÓŁKA SPRZEDAŁEM PO 8 GR I MAM BRAC PO 7 GR A JAK COS WYPŁYNIE Z PREZESEM ZE DZIAŁAŁ NA SZKODĘ SPÓLKI I AKCJONARIUSZY DLATEGO UWAŻAM ZE TO SA CHACHMĘCIAZE PO 4 GR JEST MNIEJSZE PRAWDOPODOBIENSTWO ZE SKOCZY TO 5 -6 GR NIZ Z 7 NA 30 DLATEGO UWAZAJCIE BO ZROBIĄ Z WAS MASAKRĘ.
  • Re: tak jak pisałem Autor: ~ja [89.79.176.*]
    jesteś miszcz heheh a gorzkie żale to do Czesia hahaha
    jednak się przyznałeś to dobrze ........i ci podpowiem jeszcze masz czas kupić poniżej 0,10 .......ale jak się boisz (nie masz kapitału który możesz stracić)to nie kupuj i daj sobie spokój(nawet nie zaglądaj na tą spółkę) bo znowu pod wpływem emocji kupisz powyżej 0,10 i możesz stracić.........podobnie kiedyś robiłem .......(człowiek uczy się na błędach).....
    Przyznaj się sprzedałeś akcji po 0,05 ....

"PRZESTĘPCY" - co narkotykami handlują ........... w cukierniczka do Rosji?? amoze po domach okradają ludzi z łyżeczek i do Rosji???

chodzi ci o prezesa ze chciał sobie dorobić a JAKIŚ mądrala go po....lił .............i ten JAKIŚ to ten co się obraził...... każdy wie kto to ..... zawsze ktoś musi być mendą...........

TO się nazywa biznes kolego............ a nie przestępstwo................
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.