tylko napisalem ostatnio ze ampli i b3 system sa najtansze porownujac obroty do kapitalizacji no i prosza bardzo obie zaczynaja zrywac sie z lancucha na obrotach-dalej sprzedawajcie za bezcen
jakis glupek chcial sie dzisiaj zabawic na ampli i sie nadzial-sluchaj gosciu pomyliles kierunki-to sa ceny do kupna i trzymania a nie do sprzedazy-widac nie wiesz co masz
kolego mak nie wiem ile tego masz-ale dzisiaj mogles spokojnie wyjsc nie zarzynajac kursu-obrot ponad 30 tys szt.jak tobie sie spolka znudzila i nie ma perspektyw spokojnie mozna bylo wyjsc.w tym roku przychody dosiegna 100 mln a spolka na gpw warta niecale 12 mln.smiech na sali.szukaja frajerow
kolego kris masz świętą racje szlag mnie tu już trafia ale jeszcze troche wytrzymam Wiele razy beczałem przez moją słabą psyche a co do ilości to połowe dzisiejszego obrotu
ja niestety dmucham na zimne-nietrzymam wsztkich jajek w 1 gniezdzie-po prostu dla bezpieczenstwa .nie ma wlasciwie bezpiecznych spolek-dlatego mam 9 i sam je dobralem bez anali i asystentow.3 spolki super bezpieczne z ratigiem aaa-polna projprzem czy tup-to na gpw-pol bankruci i co to ma wspolnego z ekonomia a ida syfy-skotan.optimus czy fon-nic na to nie poradzimy.ale przynajmniej ze swoimi papierami sypiam spokojnie/pozdro
A to dlatego, ze spolka dobra a tania, wiec sie kupowalo za wolne pieniadze, niby za reszte ktora zostala z innych walorow albo z wyjscia z czegos i tak nagle okazalo sie ze Ampli zajmuje duza czesc portfela, ryzykownie duza.... no nic, poki co cieszmy sie z procentow... oby tylko nie okazalo sie ze dzisiaj ktos wyszedl wiekszym pakietem i znowu obsuwa... pozdrawiam
na razie nic sie nie szykuje-spadly ostro obroty.spolka jest pod oprem 3.6 i to wszystko.zapadla cisza.marazm kompletny.miejmy nadzieje ze cos sie w koncu urodzi-za dlugo nic sie dzieje-a hossa na duzych w pelni-czs na male/pozdro