• WYPRZEDAŻ z ukrytego Autor: ~odlewnie [89.74.140.*]
    sprawa już jest jasna, dobrze że wywaliłem wcześniej :) Teraz współczuje tym co zostali bo o zysku to raczej nie ma mowy. Trzeba będzie trzymać i czekać na wyjście bez straty.
  • Re: WYPRZEDAŻ z ukrytego Autor: ~darek [93.94.186.*]
    Co Ty opowiadasz jakie "wywalanie" 19k wolumenu dzis poszlo w obrót. ???????
  • Re: WYPRZEDAŻ z ukrytego Autor: ~odlewnie [89.74.140.*]
    Czarne chmury nad walorem, obrót niemalże zerowy, zero chętnych na kupno (pseudo baton 7k powoduje utrzymanie kursu) akcjonariat (ulica) składa się z głównie z długo dystansowców, więc musi porządnie polecieć żeby przejrzeli na oczy
    Dalej uważam, że jedna wielka KICHA
  • Re: WYPRZEDAŻ z ukrytego Autor: ~KUBA [80.245.186.*]
    JEST TRAGICZNIE NA CHWILĘ OBECNĄ.

PANOWIE I PANIE NIE SPRZEDAWAC!! ,SPÓŁKA JEST ZDROWA ,DOBRE WYNIKI I KOMUNIKATY.SPECJALNIE TAK ROBIĄ ŻEBY OBRZYDZIĆ ,MALYM WOLUMENEM I BRAKIEM ZAINTERESOWANIA ALE TO JEST TAKA GRA KTO PRZETRZYMA TEN WYGRYWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODLEWNICY CZEKAC SPOKOJNIE BEZ NERWOW A ZAROBEK GWARANTOWANY ,JAK W ZESZLYM ROKU.!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: WYPRZEDAŻ z ukrytego Autor: ~Odlewnik [89.187.238.*]
    Ja tam trzymam :) obecne spadki najprawdopodobniej są celowe by taniej dokupić... nie gram na giełdzie zbyt długo ale to chyba proste jest co napisałem i logiczne. Tym bardziej że spadki zaczęły sie dziwnie po ogłoszeniu wyników za 4Q :)
  • Re: WYPRZEDAŻ z ukrytego Autor: ~roor [79.162.118.*]
    Zapraszam do spojrzenia na Hawe. Wczoraj juz sie wpisalem na paru spolkach kto sie zainteresowal pewnie nie zaluje. Rekomendacja dobra jest jest do ugryzienia zlotowka. Odbili sie od oporu na 3,40 na ladnym obrocie. 4,30-4,60 do wziecia. A wyniki 21 marca i beda dobre jak zawsze.

[x]
ODLEWNIE -0,66% 9,04 2025-10-24 16:06:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.