• papier sprzedany Autor: ~Kamil [109.230.128.*]
    ... tymczasowo oczywiście :-) odkupię na pewno. drożej lub taniej... pozdrawiam.
  • Re: papier sprzedany Autor: ~Fan [91.150.222.*]
    Pogratulować trafnej decyzji. Jak myślisz po ile będzie można kupić? Do 3,00 zł dojdzie?
    Pozdrawiam
  • Re: papier sprzedany Autor: ~dir [89.191.147.*]
    za 3 do możesz się sprzedać myślisz że ktoś ci za tyle odda?
    wkurza mnie że jak ktoś sprzeda kurs pójdzie do góry to potem próbuje na forum naganiać na spadki żeby odkupić
  • Re: papier sprzedany Autor: ~lobo [83.6.164.*]
    naprawde trzeba byc glupkiem gieldowym zeby przed ogloszeniem inwestora finansowego dla spolki sprzedawac papier...no ale niewiedza kosztuje...a papier bedziesz mogl odkupic ale powyzej 5
  • Re: papier sprzedany Autor: ~zsz [77.113.115.*]
    muszą troche popuścić,bo inaczej mogli by coś zarobic a przeciez jak wy to określacie leszcz to dawca:)
  • Re: papier sprzedany Autor: ~sienias [91.94.162.*]
    Jak leszcz da sie wyleszczyc to pol biedy ale jak leszcz sam sie wysypie i wtopi to nie dosc ze leszc zto jeszcze glupi
  • Re: papier sprzedany Autor: ~Kamil [109.230.128.*]
    lobo:
    ===========================================================
    naprawde trzeba byc glupkiem gieldowym zeby przed ogloszeniem inwestora finansowego dla spolki sprzedawac papier...no ale niewiedza kosztuje...a papier bedziesz mogl odkupic ale powyzej 5
    ==========================================================

Dzisiaj mogę kupić sporo papieru poniżej 4. Nie znasz dnia, ani godziny kiedy odkupię papier, więc nie pisz mi leszczu, że będę kupować powyżej 5.
  • Re: papier sprzedany Autor: ~Lenon [72.44.33.*]
    noooo szalejesz normalnie hahahahah
[x]
DIRECTES 0,00% 0,08 2012-11-15 16:10:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.