• piekna cisza Autor: ~enapik [86.14.68.*]
    wychodzi na to jakby tylko nieliczni wiedzieli co sie dzieje i ciagle cos tam skupuja z ukrycia w okolichach 1,45
  • Re: piekna cisza Autor: ~onn [77.237.0.*]
    a na co tu można liczyć ?? Rubicon olał Enap także nie wiem czy Zarząd ma jakiś plan B ...
  • Re: piekna cisza Autor: ~enapik [86.14.68.*]
    z rozmowy tel wynika,ze w spolce wszystko w porzadku nie ma obaw co do dotychczasowej dzialalnosci , beda podejmowac kroki w ramach swoich mozliwosci do dywersyfikacji przychodow, nie chca sie zadluzac wiec to beda stopniowe inwestycje czemu sluzyc ma najblizsze walne.
  • Re: piekna cisza Autor: ~onn [77.237.0.*]
    a co mieli powiedzieć?? że plan nie wypalił i nadal będzie marazm w społce ...
  • Re: piekna cisza Autor: ~enapik [86.14.68.*]
    skoro spolka taka slaba, to co za niemot ciagle kupuje po 1,45 od dobrych kilku dni
  • Re: piekna cisza Autor: ~pol [77.237.0.*]
    Czy tutaj coś się wydarzy ??? Jakoś cienko widzę tą spółkę, ostatnio nawet nie ma nowych kontraktów a żyć z czegoś trzeba !!!??
  • Re: piekna cisza Autor: ~enapik [213.123.169.*]
    wystarczy zadzwonic do firmy, oni wszystko Ci wyjasnia
  • Re: piekna cisza Autor: ~oil [79.139.85.*]
    to jak coś wiesz to napisz
  • Re: piekna cisza Autor: ~enapik [213.123.169.*]
    nie moge wypowiadac sie w imieniu spolki, czy to tai problem samemu do nich zadzwonic i troche nakrzyczec.
  • Re: piekna cisza Autor: ~yeti [79.139.85.*]
    najpierw zarząd kupował a teraz pewnie spuszcza akcje bo nie wypaliło z Rubiconem, to lecimy na 1 zł
  • Re: piekna cisza Autor: ~wlodekeu [83.23.131.*]
    ...Prędzej to Rubikon gra na spadek ceny bo przy takich obrotach jest to dość łatwe.Ponadto nie podejrzewałbym ,że w Zarządzie i RN pracują niedouczeni amatorzy sprzedający teraz ze stratą....mnie zastanawia brak komunikatów ze spółki....
  • Re: piekna cisza Autor: ~Ignac [91.219.131.*]
    ja raz zadzwoniłem do spółki zaniepokojony jej notowaniami ABYŁO TO NAJMNIEJ ZE 7 LAT TEMU , SPÓŁKĄ TĄ BYŁ KOMPAP I POPROSIŁEM OSOBĘ "DO KONTAKTU Z AKCJONARIUSZMI" tak się wyraziłem . Zostałem grzecznie wysłuchany i dobrze poinformowny i uspokojony . Tak że sądzę ,że warto niekiedy zadzwonić - ja nie będę bo kupiłem w piątek na starcie po 1,33 i zobaczymy ? Podjąłem decyzję w biegu na chybił trafił a jak będzie trudno wyczuć?
[x]
ENAP 4,26% 2,94 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.