• zasięg wzrostów Autor: ~Milion w Portfelu [124.40.250.*]
    Wasze typy ???
  • Re: zasięg wzrostów Autor: ~franc [83.29.84.*]
    ok 8 - 9 zł
  • Re: zasięg wzrostów Autor: ~husa [82.199.105.*]
    5,50
    byle na + ale cos zainteresowanie male dzisiaj na foralsie to na razie wzrostów nie bedzie,
  • Re: zasięg wzrostów Autor: ~hm [83.3.51.*]
    czty to ty ostatnio pisałeś też o wzrostach na IPO - pda ??

coś się prognozy nie sprawdzają ;-)
    co sie nie sprawdz to jak w zeszlym tyg w czw sie podniecaliscie ze beda wzrosty a ja mowilem ze spadek bedzie?? i tez pisaliscie ze sie nie sprawdza
    pisałeś że tez wzrosty w piątek i duże w poniedziałek ;-)
    no chyba żę to nie ty ;-)
    jezeli chodzi o ipo no to niestety moj blad, kazdy je popelnie tylko nieliczni potrafia sie do nich przyznac

a sytuacja ktora opisalem w poprzednim poscie dotyczyla directa
    a poza tym chyba nie czytales dokladnie analizy, czy bylo przebicie szczytu 1,05?? Co bylo podstawa mojej prognozy.

Czytajcie dokladnie a nie widzicie tylko to co chcecie
    Do hm.

Chyba nie potrafisz przyznać się do błedu, szkoda bo myslełem że uczciwy z Ciebie persona
    ale w którym miejscu popełniłem błąd ?
    ja piszę o IPO pda nie o directes ;-)
    tam napisałeś wyraźnie pokonanie 1,05 otwiera drogę na 14,1,5 i nowe szczyty ;-)
    i że w piątek wzrosty a w poniedziałek duże ;-) to co to ma współnego z pierwotną analiza ?
    Chyba tego nie potrafisz zrozumiec:

Przebicie szczytu 1,05 otwiera droge.....

Ponawiam moje putanie czy bylo przebicie 1,05??
    cytat:
    "Wybicie oporu (szczyt z 09.02.2011) 0,94pln moze zaskutkowac atakiem na 1pln zas zamkniecie dzeinne powyzej 1pln otworzy drog do ataku na szczyt 20.01.2011 - 1,05pln. przebicie tego szczytu otwiera droge do oporow psychologicznych 1,5pln , 2pln i atak na szczyt 2.44 z 04.01.2011r. "
    i drugi : z czwartku
    "Mysle ze jutro beda wzrosty ale jescze nie takie jak w poniedzialek wtedy sie zacznie odpal "

inaczej tego zrozumieć nie można ;-) tymbardziej że zamknięcie tego dnia było 1,07 ;-)
    Poczytaj ten fragment ze 100 razy to moze zrozumiesz:

1,05pln. przebicie tego szczytu otwiera droge do .....

Nie wiem jak to mam Tobie wytlumaczyc przebicie innymy słowy przekroczenie czyli min 1,06 jescze raz ponawiam pytanie na ktore juz trezci raz unikasz odpowiedzi
    czy w piatek bylo przebicie 1,05??

Najpierw odpowiedz sobie na to pytanie a potem jeszcze raz przeczytaj analize.
    analizę pisałeś w czwartek na początku wzrostów a nie na koniec wzrostów ;-)
    wiec wszystkie warunki dalszego wzrostu powyżej 1,05 zostały spełnione , zamkniecie świecy było w czwartek na 1,07 ?? czy ja mam inne notowania ??
    sam pisaleś po sesji w czwartek żę oczekujesz w piątek dalszych wzrostów a w poniedziałek dopiero odpału !!
    nie matacz czytać każdy umie - warunki zapisane zostały spełnione ale spadło i tyle
    okazja do zakupów ewentualnie
[x]
DIRECTES 0,00% 0,08 2012-11-15 16:10:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.