do 11 marca kompap ma wylacznosc negocjacyjna na zakup bzgrafu.gwoli scislosci-ozgraf.to ledwie pare dni.akcje trzymaja sie po 7 jestem tylko ciekaw ile jeszcze akcjii zostalo mosce i co zrobi waldek po okresie zamknietym/pozdro
jak to co jak bedzie wierzył w potencjał firmy i dalej będzie chciał w niej grać pierwsze skrzypce a nie stać z boku i sie przygladać zacznie wielkie wiosenne skupowanie.... tylko czas mi sie dłuży teraz przy tym kursie to flaki z olejem ni to w dół ni do góry... akcja na akcjach musi być ot co tygryski lubia najbardziej (najlepiej ta zielona) ;)
Do 11 03 parafują umowę a podpisanie po negocjacjach ze związkami więc podpisanie ok 20-30 03 myslę ,że Waldek to już poukładał bo Bzgraf jest w dużo gorszej sytuacji i mam nadzieję ,że nie zapłaci więcej niż 10 mln!!
Mosiek chyba już wywalił bo nic nie sypie w lewo!
Waldek musi pokazać ,że wierzy w firmę więc spodziewam się spektakularnych zakupów!
Ale dopiero 15 05 coś zmieni! bo wszyscy zobaczą w wynikach za 1kw co to za potencjał!
Pozdrawiam
tak, no cóż z taka polemiką nie zostaje mi nic inego jak sie zgodzić i zapytać zainteresowanych jaki wróżą kurs realny a jaki chcieliby widziec dajmy na to na koniec lipca 2011. Pozdrawiam wszystkich aktywnych akcjonariuszy Kompapiku
Dnia 2011-03-07 o godz. 15:57 karsyk1980 napisał(a):
> tak, no cóż z taka polemiką nie zostaje mi nic inego jak
> sie zgodzić i zapytać zainteresowanych jaki wróżą kurs
> realny a jaki chcieliby widziec dajmy na to na koniec lipca
> 2011. Pozdrawiam wszystkich aktywnych akcjonariuszy
> Kompapiku
5-6 ZŁOTY było by ok:) puki co to drogo
5-6z; ? :) Jestem na to przygotowany, żeby wtedy ostatkiem sił dokupic i usrednić, 28zł jak najbradziej reali choc licze na postów w okolicach 32-34 zł tak pod koniec lipca
jestem w plechy 27.000 tałzenow,ha ha i w dupie to mam, teraz slucham' liberian gir' michael jackson .to byly czasy ha ha .
a kompap i tak odpali.wiem to na 100we dzekson zawsze mial smykalke do interesow... napewno zainwestowal by w kompapik
co wy tu wypisujecie to ma racje bytu za 2-3 lata.kiedy kompap bedzie duza zintergowana grupa na celowniku innych potezniejszych firm.mowie o 20-30 zl.spolka ma b.solidne fundamenty teraz.nawet po przejeciu bzgraf-ja obstawiam do konca roku gora 9-10 zl.dlaczego-rynek po prostu po tych akwizycjach bedzie czekal na konkrety-restrukturyzacje.sprzedaz zbednych nieruchomosci.poprawe marz-a to jeszcze dlugo potrwa.powklejajcie jeszcze pare rakiet i wyladujemy na 5.5/pozdro
eee tam, jakoś zbyt pesymistycznie podchodzisz do spółki, obroty, przychody, zyski po przejęciach to bedzie nakręcać wzrost akcji, ewentualnie gierki miedzy grubymi akcjonariuszami (co de faco mam nadzieje nastąpi bo pozycja waldka z 30% wcale nie jest taka pewna, konkurencja tez dokupuje i jak zrobi się ciepło ktos będzie musiał wykonać ruch aby utrzymać lub przejąc kontrolę nad spółką) także wyluzowac i czekać lipiec/sierpien 30zł innej mozliwości nie ma (przynajmniej dla mnie), no chyba ze 29,50zł ;))
waldek nie ma 30% akcji, jak narazie to kontroluje tylko 21,68% (ostatnie raporty ze stycznia) z czego waldek 15,58%, a jego spolka grand 6,1%, bedzie musial brac, podobno jeszcze WEI siedzi u niego w kieszeni (maja 14,58%) ale jak to mowia w biznesie nie ma sentymentów
ja tu na kursie nie oczekuje cudow-co zreszta widac.to samo jest np.na b3 system-spolka przejmuje 3 firmy.potezny skok brotow z kwartalu na kwartal -sami zobaczcie a na akcjach marazm.ale w dlugim terminie spoka skazana na wzrosty i to bez zadnych dodatkowych emisji i w tak niszowej branzy jak poligrafia/pozdro
widze bez nastroju? i entuzjazmu jak wczesniej ? przeciesz widac jak dłoni ze jedna dziwka trzyma kurs? moze celowo ? swoimi nie gra bo głupio tak walic w lewo po te 7 zwłaszcza po ostatnich komunikatach !moim zdaniem fundusz bawi się kasa klienta