A. do walnego powinno rosnąć B. niewiadomo co zrobią z zyskiem ( chybił trafił dadzą akcjonariuszom. C. firma się wydaje natyle ciekawa ma zyski wsumie epigon jest rozpoznawalny nawet moja żona mówi że to ryby epigon to już marka..Może się zdarzyć że ktoś ich poprostu wykupi....Taka jest prawda
oczywiście, że to jest możliwe, że spadnie, na gieldzie wszystko jest możliwe,
dopóki nie sprzedasz nie stracisz, jeżeli jeżeli uważasz, że spadnie nizej, warto sprzedac teraz
.. firma przynosi zyski przetarła już szlaki teraz będą mieli walne i co z zyskiem będą decydować punkt obrad ,,, a 2011 pewnie jeszcze wieksze zyski bo EPIGON to firma rozpoznawalna marka ...NARA>>>>>>>>>>>>>>>>
DZiękuję bardzo za szybkie odpowiedzi. Teraz już nie będę sprzedawać bo mam zbyt dużą stratę , niech się dzieje wola nieba ....Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
masz racje tak słaba że aż zyski przynosi a na te 0.10 to nawet niepisz bo to głupie strasznie głupie i śmieszne jesteś smieszny pewnie się wyleszczyłes tak to jest z frajerami Nara.............
Spokojnie, na razie realizuje się spodek z uchem. Bardzo prowzrostowa formacja. Dzisiejszy dzień może być sell-off'em. Dopiero zejście poniżej 16 groni da sygnał ostrzegawczy. Przed nami walne i być może zmiany w układzie własności.
Pozdrawiam
CYTAT:
"Re: Ubrali Was;-)
Autor: ~redaktor [83.14.170.*], 2011-02-18 11:46
Ale zachowanie kursu, po takich wynikach - też jest niezrozumiałe, chyba, że uznamy, że spółka jest kiepska i ktoś o tym wie.
Zastanawiam się nawet, czy to nie będzie następny casus Jago.
I mam nadzieję, że nikt nie będzie starał się mnie przekonać, że to mityczny grubas zbiera do wora, ewentualnie, że jest to zaniżanie przed odpałem
Poważnie zaczynam się obawiac, że Epigon to słaba spółka jest. Pomimo rewelacyjnych wyników"
Wtedy 18 lutego jako jedyny na forum miałem rację, dlaczego tak trudno Wam zrozumieć, że i teraz się nie mylę?
Epigon będzie kosztował poniżej 10 groszy. Niestety. Przypomnę się.
Dnia 2011-03-04 o godz. 15:44 ~Ela napisał(a):
> Bardzo proszę o odpowiedź mam akcje średnia 0,20 a tu
> straszą ,że spadnie poniżej 0,10 ? czy jest to możliwe ?
> jestem załamana.
nie stracisz