zasadniczo nas nieinteresuje czym firma sie zajmuje chodzi tylko o przerzucenie między słupy ale ALE ( przedewszystkim zycze właścicielą tego papiera powodzenia) Naszym zdaniem ta firma niema podstaw wydaje sie że niema nic oprucz pomysłu DUZE ryzyko osobiście wyszliśmy stego z małymi stratami. Zasadniczo to jest neeconect są lepsze firmy które maja podstawy potężne fundamenty EPIGON ,SERENITY itd można wymieniac PPRICE to aż strach pomysł wynajmują jakiś lokal coś tworzą .To trzeba dużo czasu żeby ludzie sie poznali może skończyć jak peerfekta pamietacie..Zasadniczo lepsze wydaje się JDB ma perspektywy i nawet maja mieć jakiś zysk ale to co robią jest realne nie VIRTUAL SHOW...... ja nie przecze że może pprice sie uda może Zresztą sami wiecie... Co tu dużo pisać
chyba nie wiesz o czym mówisz, na rynku wartym 15,5 mld firma nie ma podstaw... I to, ze będzie to 1 platforma dla klienta biznesowego... Jeśli nie masz akcji to nie naganiaj na spadki, a także na kupno innych papierów typu jdb, serenity czy epigon na forum innym niż forum tych spółek.
wiem jaka jest prawda EPIGON ponad 60 milionó akcji maja do ozenienia , a t u wiesz kto ma połwę Ci sami co zakupy które poszły 200 % w ciagu roku w górę dzisiaj dzwoniłem do firmy i w kwietniu ruszają tak jak zapowiadali członek rady nadzorczej kupował po 18 groszy i zamierza zwiększać pakiet powodzenia życzę na Epigonie
nie ma znaczenie ile w komunikacie masz tylko info że będzie zwiększał ale bardziej w Twoim przypadku martwiłbym się Epigonem tka jak pisąłem wcześniej masz 66 milionów groszówek do przyjęcia
A druga sprawa nieporównuj czegoś co ma marke i fundamenty epigo czy serenity do czegoś tam ,,,,,POWODZENIA ale ten pprice to na 0.11 się może ale może?skusze nara...............
nie ośmieszaj się przy kaipitalziacji PPR na pzoiomie 2,5 miliona połowa to gotówka a o Epigionie już CI pisałem a Serniki ile majakapitalziajci też nadrukowane do cholery akcji
jak tam Epigon ładnie pikuje a PPR zbierany pod odpał platformy handlowej kilka tygodni do uruchomienia w wywidzie mowa jest marzec kwiecień będzie siędziało
ppri coś tam ? to ile tam metrów powiększyli najem .. mogli umnie było by taniej wsumie tyle ludzi najmuje unas. nawet jest sklep stoi pusty mogli bymieć też slkep musze znimi się skontaktować to bardzo poważna firma . Nawet chyba więcej ludzi tam pracuje 3 , może 4 osoby No ale 20 gr. niedam za coś co tylko najmuje lokal bądżmy poważni są poprostu dziadami . TAKA JESST PRAWDA
więcspierdalaj na Epigona i nie truj dostałes tam wdupę to po co tu siedzisz tu połowa wartosci firma to czysta gotówka porównaj ATS czy FONeco kapitalizację nie rozumiesz słowa balon tu odpalają platformę i ruszamy a Ty wracaj na mrozonki 66 milionów akcji do wysypania buchaaaa
KTO NIE WIE CO TO TO NIECH POSZUKA NA FORUM LINKA,
A CO MI TAM, WKLEJE TYLKO ODNAJDE :):):)
http://lookr.pl/player.php?id=2343
POSLUCHAĆ, PRZEMYŚLEĆ,PODJĄĆ DECYZJE
GOŚĆ SAM WYKŁADA PÓŁTORA MILIONA TO CHYBA NIE PO TO BY STRACIĆ ZA DWA LATA, CZY ZA ROK, POMYSŁ BARDO DOBRY, PIERWSZY W KRAJU, A U MNAS SĄ WIEEEELKIE MOŻLIWOŚCI, DUZO LUDKÓW-POTENCJALNYCH KLIENTÓW
SAM W PEWNYM MOMENCIE MÓWI ŻE NIE WIE ILE BĘDZIE JAK TO RUSZY, MOZE ZLOTÓWKA, MOŻE DWIE :):):)
ps.niewielką kase włozysz to też niewiele stracisz (ewentualnie)
ja osobiście radzę kupić i zaczekać na rozwój sytuacji
powtarzam, zainwetujeszz tysiąca czy dwa to od takiej sumy strata niewielka (potencjalna strata) a biorąc pod uwage inne inwestycje na giełdzie to nierzadko ludzie tracą o wiele więcej niż przypuszczają
wystarczy popatrzeć po ile IQP wchodiz w inwestycje a po ile wychodzi albo jak wysoko jest kurs Zakupy.pl czy E muzyka z jednego i drugiego praktycznie 300 % wiec tu koleś mówi o 1 zł wcale mnei to nie dziwi a to ten samo co kupowął ostatnio po 18 groszy PPR z informacją żę będzie dalej kupował pzodrawiam
Ja też popieram ale zreguły jak ktoś umnie wynajmuje i niezarabia to wyrzucam na zbity pysk.... A nie daje mu 1 gr. za jego pomysły O platforme to chodzi o tą obywatelskom czy mafijną ( Chodzi mi o te 3 mln akcji do 23 jeżeli chodzi o ppr trudno to nazwać akcj i tak szybko spadło) a wystrzał to może chodzi o wyszczał się
A Epigon dobrze jest to tak jak ze starą teściową wyrzucisz na ulice też się odbije gura 26 aktualnie 17 ma od czego odbijać taka jest prawda ale jak by jeszcze dało się dokupić taniej było by dobrze....Ajak nie to przejmiemy całe to ka..yno i będziemy współwłaścicielami i wtedy zobaczysz ile będzie kosztował................
nei dziwię Ci sieże CI nerwy puszczają W KOŃCU NIEŹLE ePIGON ZAPIKOWAŁ W DÓŁ BUCHAA PPR nei ma gdzie spadać a info o starcie Platformy zadziwi nie jednego
Chodzi ci otą wiertniczą obywatelskom amoże mafijną ( myśle o spółdzielni 3 mln do 23 i tak szybko spadło ) bo już się pogubiłem stary jak ktoś umnie wynajmuje anie zarabia i nie płaci to wyrzucam go na zbity pysk a nie daje mu na jego pomysły 1 gr Nieuważasz że to by było dziwne ja im mam dać 1 gr jak oni niemaja żadnej nieruchomości . A jak prezesunio ucieknie z kasą odwas , stracą ,pomysł niewypali co wtedy Wiesz jak jest licza się konkrety np 2,5 mln zysk epigon
Naprzykład przez ciebie i zaczynam mieć obawy skoro niechcesz czy niemasz pieniedzy na te pare czegoś tam . Niewiem poco i naco to komu jak to nawet niezarabia na siebie ja ci powiem tak tam więcej papiera niż na epigon nawet niema doczego się dobijać 0.23 3 mln papiera i szybko spadło moim zdaniem uciekaj z tamtąd jak najszybciej (oczywiście bez zadnej wartości w przeciwieństwie do spółki EPIGON) ....................................................ale mnie męczycie
3mln papiera za 23 gr i szybko spadło to pomyśl sobie na logike w którym punkcie ci wywalą a jak ktoś niewytrzyma to wyrzuci to w jakim punkcie będziecie zresztą ta spóła niema zysków naco ona komu > kupujesz kota w worku jak chcesz może wyjdzie może nie raczej nie dlatego bo liczą się firmy długo na rynku z marką jak SERENITY , EPIGON, ITD