z perspektywy kilku dni widać że dno nie zostało osiągnięte.
śmieszą mnie trochę te komentarze i zdziwienie gawiedzi. kiedyś miałem PGD ale pogoniłem ponad rok temu za 20+. pisałem wtedy na tym forum że poczekam na 14 pln ;-) jak wtedy krzyczeli ;-) pamięć inwestorów jest bardzo krótka, szkoda że obecny akcjonariat nie wie w jaki sposób powstał "zysk" PGD, teraz nie byliby zdziwieni. mimo że cena osiągnęła interesujący poziom to nie widać powodów (poza technicznym i niewielkim odbiciem) do zakupów.
Spółka osiągneła już dno jeżeli chodzi kurs.Teraz nastąpi konsolidacja kursu, po czym w niedalekiej przyszłości duze odbicie kursu.Przy tak niskim kursie i dobrych prognozach należy się zastanowić na zbieraniu akcji.Zainteresowanych analiza techniczną iprognozami odsyłam na forum STOCK WATCH!!
Zastanawiam sie czy ktos kto wyrzucil tyle papiera juz skonczyl. W piatek po poludniu na szczescie mozna bylo zaobserwowac zbieranie. Pol miliona obrotu to juz niezle. Najblizsze notowanie pokaza kierunek kursu.
Masz racje. Dostalem od SW ostatnio zaproszenie na jednodniowe szkolenie z analizy fundamentalnej. Powiedzieli, ze musze tylko odrozniac brutto od netto reszte mnie skutecznie naucza:) Koszt szkolenia jedynie 990 zl:))
Kazdy wie lepiej od drugiego a najwiecej od drugiego wiedzą ci ze stalymi nikami od nich nawet trzeci ktorzy wiedza lepiej moga sie uczyc.Przypomina mi sie taki gosc z pewnego wątku budowlanego ktory tryskał wiedzą wskaznikami i wyliczeniami Piotr cos tam,zdaje sie ze gielda wydoila goscia bo od 3 lat go nie widzialem.
Czas oddzielić męzczyzn od chłopców gdy peknie 14 zł,
Jakiś Czarnocki rządzi w Paged Sklejka Pisz sporo zwalniają duże oszczędności zyski będą gdy nie zjedzą je tacy Czarnoccy i inni co to mają wojaże za szmal bo to wyjazdy służbowe ludzie w Sklejka Paged Pisz zaczynają zarabiać grosze jak Wasza spółka nie drgnie znaczy że tacy Czarnoccy ją doją i pozostanie gra dla spekulantów bo na stale wzrosty nie będzie można liczyć na spółce na której żerują zarząd i prezesi bo załoga ma płace bliskie najniższej krajowej.
Inflacja ostro podnosi glowę.Agd drożeje z tyg na tydzien,zywnosc drozeje w oczach o paliwie nie wspomnę apropo wczoraj widzialem na stacji goscia ktory napelnial benzyną4 20 litr zbiorniki grwa mysle co ten koles robi?w tym tyg zrobie to samo.W salonach meblowych pustki przynajmniej tam gdzie bywam i wcale mnie to nie dziwi.Ludzie trzymaja sie za kieszen przy kazdej okazji.Nie wiem co sie dzieje w sklejce Pisz chodz notabene moge to w miare szybko sprawdzic na miejscu ale wiem że branża w ktorej brakuje surowca musi za to zapłacić i płaci.ta hossa będzie bardzo szarpana,kolejne podwyzki % przed nami.Chodz wktoryms momencie kasa z surowcow wejdzie na gieldy i na to licze ale to jeszcze zA czas jakiś.
Witam. Pytanie jak głębokie jest dno ..... z mojego doświadczenia np. z 55 PLN na 2 PLN .. tzn. dnem okazało się 2 PLN uśredniłem przy 3 z groszami i jakoś wyszedłem z twarzą ...... ale teraz to nie wiem
To se ne wrati.Nie strasz posiadaczy bo sie posraja w majtki.Mamy hossę a spolka jest nie zla tania i wogóle tyle ze menedzerów ma srakowatych moim zdaniem przynajmniej.Odbicie powinno nastapic juz niedlugo 10-13 zl moim zdaniem.....
Nie jestem w temacie wiec nie znalem raportu a te spadki nie sa niczym innym jak opózniona reakcją z zaplonem na raport nie sądzilem ze spadek zysku bedzie tak duzy.
Jeszcze raz oswiadczam PAGED jest firmą o solidnych fundamentach oraz wskaznikacch/cenado wartości ksiegowej/.Wina jest po stronie Zarządu gdyz nie ma żadnych informacji/pewno zalezy im na niskiej wartości kursu pod przyjecia/Nie ma komentarza wyników 4Q oraz prognoz wyników na rok 2011.Kurs spółki jest mocno niedoszcowany to napewno nie może trwać dłużej i dobrzy inwestorzy zwietrzą interes.Ja już skupuję