fred i jemu podobni zapomnijcie o nizszej cenie. Spolka ma sie dobrze i kurs moze podazac tylko do góóóóóóóry. Predzej zobaczysz 5,30 za jedna akcje i to szybciej niz myslisz.
jest mi smutno ze takie glupki siedza w akcjonariacie tak porzadnej spolki-pisza dwa wyrazy.zero merytoryki nawet chyba wynikow nie znaja.jeszcze raz powtarzam nikt na ampli pod pistoletem nie zatrzymuje i lepiej by bylo abyscie zeszli z tego pokladu
Eeeeee tam nieeee! bedzie 1,30! a dlaczego, to nie wiem, a bo ten jeden pisal o 2,20 a drugi o 1,90 to chyba 1,30 bedzie, ale jak nie bedzie to fajnie, bo mam 2000 sztuk po 4,70 i weselej mi bedzie jak nie bedzie te 2,20, albo 1,90 a nawet i 1,30 .... Mysle ze choc troszke odzwierciedlilem merytoryke wypowiedzi czesci uzytkownikow forum, bo to sa stwierdzenia wlasnie tego typu...jak sie nie ma nic do powiedzenia to lepiej nic nie pisac albo po prostu zapytac bardziej doswiadczonych jak oni to widza, a nie rzucac haslami bez pokrycia.... pozdrawiam i zycze zyskow. PS. A tak swoja droga to martwiacy jest ten brak zainteresowania, wynikajacy chyba z tego ze nic sie nie slyszy o tym co sie dzieje w kolo spolki, trzymanej chyba mocno w rekach przez wlascicieli ...pzdr
masz stuprocentową rację kris głupki że jeszcze siedzą w akcjonarjacie Jak będe wywalał swoje zasrane papierki to szykuj kasiore bo jak na tą spółcyne to mam tego sporo Wracając do skomentowanych przez Ciebie moich ostatnich spostrzeżeń to była pełna merytoryka , Ja osobiście liczyłem na lepszy raport i jak widać po zachowaniu kursu nie tylko ja Mnie niestety zabrakło re fleksu i nie sprzedałem badziewia Z pozdrowieniami dla Ciebie i wytrwałego akcjonarjatu
zdania nie zmieniam-rok do roku jest postep-macie inne perelki prosze bardzo-jestem pewny ze kurs zaskoczy-spolke znam dlugo i jest po tych cenach bezpieczna.wg mnie na gpw sa tylko 2 male tak tanie spolki-porownujac przychody do kapitalizacji-ampli i b3system