• Co dalej? Autor: ~poszukiwacz [89.76.191.*]
    Ładnie się zarobiło na dencie za co bardzo dziękuję.
    Kupno po 6 w październiku, sprzedaż po 11. Czyli ponad 50% w niecałe pół roku.

Czy istnieje jakaś inna spółeczka gdzie można by się przesiąść i zebrać podobny zysk?
    Nie ukrywam, że najchętniej właśnie zainwestowałbym w takich groszowych spółkach, bo mam do nich szczęście. Znajdzie się coś? Tylko z perspektywami i w trendzie wzrostowym, bo noży nie chciałbym łapać.
    Dzięki z propozycję i pozdrawiam akcjonariat.
  • Re: Co dalej? Autor: ~poszukiwacz [89.76.191.*]
    Coś nie odpowiadacie, to sam czegoś poszukałem. Victoria bardzo spadła, wiec jest jakaś szansa na odbicie, ale to spadający nóż, poza tym tam jakieś wałki w firmie, więc boję się łapać. Jest natomiast gpfcausa - ta wygląda ciekawie. Silnie się rozwija, więc to nie żadna wydmuszka, no i rozwija się silny trend wzrostowy, ale ciągle jeszcze na bardzo niskich poziomach. Co myślicie?
  • Re: Co dalej? Autor: endriu prawdziwy [83.20.141.*]
    GPF - wszedł akcjonariusz, który także przekroczył ost. 5%.
    Poczytaj na jego temat, jakie ma znaczenie dla spółki ! ??
    Co wnosi ?

W EEX wchodził(A.SOKOŁOWSKI) od 2,8,-(śr. 3,30)-to nie jest Patrowicz
    Tyle Ci powiem

Nikt tutaj za Ciebie nie podejmie decyzji , ale patrzysz w dobrym kierunku(śr / dł termin)

PZDR
    EP

PS
    DO crossa - to EEX była koniem pociągowym roku 2010 mojego portfela(SPRZED. 8,27) m. in -)))
  • Re: Co dalej? Autor: ~poszukiwacz [89.76.191.*]
    Czyli mówisz, że warto w tego gpf się zapakować? No spółeczka rzeczywiście trochę zapomniana, a chyba coś się święci w najbliższym czasie.
    Ustawiłem się na razie próbnie na 5 gr, może jeszcze nasypią bo mało zleceń na razie na K. Najwyżej będę wskakiwał w biegu do pociągu :)
  • Re: Co dalej? Autor: endriu prawdziwy [83.20.141.*]
    Ja nie chcę być odpowiedzialny za czyjeś decyzje...
    Sam decydujesz co zrobić.
  • NO NIESTETY TO NIE JEST MARIUSZ PATROWICZ Autor: ~GERMANOWO [46.134.64.*]
    NO NIESTETY TO NIE JEST MARIUSZ PATROWICZ nie da sie ukryc
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.