Witam
Już niebawem Zarząd będzie musiał ogłosić nowych akcjonariuszy powyżej 5%.
Fundamenty spółki bdb. Nowa placówka w Opolu funkcjonuje i zawiera ubezpieczenia.
Dobrze byłoby, gdyby Zarząd przekazał prognozy przychodów i zysku w związku z wykonanymi i planowanymi akwizycjami w porównaniu z dotychczasową działalnością operacyjną.
Wg mojej oceny czas wybicia jest bliski. Trzeba tylko budować popyt i nie oddawać akcji, póki nie osiagnie się zakładanej prognozy 28gr.
Drobne ruchy w dół prawie wszystkie akumuluję. Każdy kto chce zarobić na tej spółce powinien obrać podobną taktykę.
Pozdr
przy 19gr tak pisales:
Dnia 2011-02-21 o godz. 11:07 ~pi napisał(a):
> Trochę cierpliwości, bo scenariusz jest jeden. Ci co chcą
> spadków, to tylko na chwilę by dobrać lub zakupić nową
> pozycję. Ci zaś co kupili czekają na wzrost by wywalić. Tak
> czy siak musi być wzrost by jednym i drugim się opłaciło
> grać na papierze.
Ja obstawiam dzisiaj wzrost do 0,23.
Na GPW czy NC to normalność. Każdy chce zarobić i nic w tym dziwnego. Natomiast, trzeba to robić umiejętnie, by nie tracić banalnych okazji. We wszystkich tych operacjach potrzebny jest pieniądz i to taki, który nie jest gorący, by w razie czego - mógł poleżeć w dobrym aktywie. Ot i cała filozofia na GPW.
Co do dzisiejszego kursu - wszystko zależy od popytu.
Pozdr
Raczej koniec tego postoju, bo wątpię by ktoś oddał po 15gr.
Jeśli tak to znowu zbiorę, a papierka będzie coraz mniej w obrocie. I nowi akcjonariusze podyktują cenę.
Pozdr
Nie wiem czy jutro przed sesją albo w najbliższych 2 dniach powinno być info o nowym akcjonariuszu >5%.
A dla zainteresowanych kursem up 28gr - proponuję zebrać batoniki po 17-18gr i mamy oczekiwaną realizację prognozy.
Pozdr
Dnia 2011-03-06 o godz. 14:31 ~pi napisał(a):
> Nie wiem czy jutro przed sesją albo w najbliższych 2 dniach
> powinno być info o nowym akcjonariuszu >5%.
5% w kapitale akcyjnym to 2.400.000 akcji
podczas gdy od debiutu obróciło się ~14.500.000 szt. czyli mniej więcej tyle co cały FF (biorąc pod uwagę lock upy)
teoretycznie jest to możliwe tym bardziej, że w ostatnich dniach widać że dużo akcji zostało zdjęte z rynku i zostało zaparkowane
tylko czy ten co zebrał ma interes w ujawnianiu się?