Przekroczenie przez NOVIAN Polska S.A. progu 5% ogólnej liczby głosów na WZA DM WDM S.A.
Zarząd Domu Maklerskiego WDM S.A. przekazuje w załączeniu zawiadomienie otrzymane od grupy kapitałowej SPQR S.A. w związku z przekroczeniem przez NOVIAN Polska S.A. progu 5% ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy Domu Maklerskiego WDM S.A.
Podstawa Prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ,,Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Wtopa i już znowu 10% w plecy a mówiłeś konsolidacja .Zagraj lepiej chłopie w chybił trafił bo znów to co miałes zarobione poszło się ,wiesz gdzie nie .Szkoda tylko że co niektórzy wierzą w te twoje zgadywanki .Ten nick PEWNY naprawdę do ciebie pasuje - na której jesteś spółce to PEWNA wtopa.
Ibizę miałem sprzedałem -
> dzisiaj dokupiłem cześć po 11
Dlaczego - 10%????
Promocja trwa a Pan pewny nie dokupuje po 0.11, dlaczego? Przecież to taki pewny interes, chyba ze czeka na promocję niżej a tzn że Alek i posiadacze 28mln nie sprzedadzą w dobrej cenie, szkoda bo chyba nawet 0.16 było
Oj wtopa , wtopa , przestań pisać głupoty i przestań się denerwować a bądż bardziej konsekwentny to może kiedyś zarobisz .Giełda to nie zabawa w to co byś ty chciał i w twoje przypuszczenia, no ale cóż jak ty tak myślisz to i bardzo dobrze bo ktoś musi kapitał zarobionym dostarczyć.A więc udawaj dalej znawcę i dostarczaj kasiorę bo koleja czeka.
Gdyby weszły na dniach to ładnie byś zarobil. Dużo tego naprodukowali bo nie wiem i faktycznie za 0,05gr? Miałem zamiar nabyc kilka k ale widzę nie do konca znam sytuację.
Ups sporo. Wygląda na to że Ktoś nieźle rodaków próbuje dymać? Miał, nagonił sprzedał i nie będę się odzywał trochę to dziwne. Skoro sprzedał to po co ma się odzywać. Może się mylę ale tak to wygląda po przesledzeniu postów.
Wszystko się zgadza, ale żeby kupić po 5 gr trzeba było mieć wcześniej akcje!
Łączna cena jednak trochę wyższa.
Czekam na info, kto wyłoży te 80 mln zł???
Przed odcięciem akcje najniżej można było kupić za 0.08 chociaż ta sztuka pewnie niewielu się udała czyli średnio po 0.10 + 0.05 i 2* wiecej papiera, też dobra średnia ale nie dlatego kursu tzn. czekać. Alek jak to wyszło u Ciebie? Jezeli zechcesz odpowiedzieć oczywiście bo nie wiem czy dobrze dedukuje
Czyli co wtopa ty jak wszyscy Gawędziarze kupiłeś po taniości a sprzedałeś ze sporym zyskiem .Żeby to jeszcze była prawda .To ja ci powiem wtopa że dziarsko trzymasz i opchniesz jak będzie po siedem gr a po 10 gr to może kupiłeś parę sztuk wczoraj gdyż kapitał masz cały w tym badziewiu i to dużo powyżej 10 grosików , tak samo jak było na Dependzie , guru od wróżenia z fusów .
I taka jest prawda kolego , nie idzie ci i uwierz że ty się już nie zmienisz i pewne że nie sprzedałes ale sprzedasz tak jak ci pisałem po 7 groni boś ynwestor dostarczyciel kapitału a ja jak ci pisałem nigdy bym nie wszedł tam gdzie ktoś taki wróżbita jak ty się udziela , tak że choć byś z nie wiem jaką stratą sprzedawał to i tak bym od ciebie nie odkupił boś nie pewny a pechowy.
Wiem że na więcej nie masz bo twardo trzymasz i wmawiasz sobie że jak tylko odbije to teraz już sprzedasz a tak niestety chyba nie będzie .Powiem ci czemu wiem żeś twardziel i trzymasz to badziewie bo jak byś sprzedał jak twierdzisz po 15 czy 16 gr. to już dawno byś to wypaplał bo byś się chciał pochwalić jaki to zarobiony jesteś bo ty gaduła jesteś i byś tym co czytają te twoje zgadywanki po prostu chciał pokazać jakiś ty wielki spekulant giełdowy.
Oj kolego od ciebie dobrego i mądrego się nikt nie nauczy niestety bo ty po prostu wiedzy nie masz a tylko próbujesz zgadywać i nic poza tym, niestety.
Mówisz o wiedzy - pytaj a odpowiem ( zapewne googlach) odpowiedz znajdę;-)
Mówisz ze zgaduję- no cóż ;-) pozostawie bez komentarza
Nie próbuje nikogo uczyć dzielę się swoją wiedzą w stopniu który dopuszczam.
Robie to w dziwny sposób dla większości ale to problem wiekszości nie mój
Osoby które mnie od czasu do czasu słuchają zapewne sa zadowolone
Czy się mylę- owszem jak kazdy ale czy to grzech
Nie przemawia do mnie człowiek który twierdzi że na giełdzie tylko zarabia- to mitoman bez kasy i wiesz o tym
Mówisz o Dependzie- czyzbyś tam dostał po łapach jak wielu którzy krzyczeli jak im mówiłem przy cenie 1,2 że ubierają;-)
Czy może nalezysz do tych którzy mądrze pogrywali ratując kapitał
Zastanawiam się gdzie ja na depie naganiałem na wzrosty- kiedys napisałem że przy wzroście że jak nie przejda 95 gr to spadek . Rosli od 70 wtedy. Kto posłuchał nie wtopił kto nie posłuchcał juz i tak sprzedał ze startą
Cieszę się że mnie krytykujesz owszem ale merytorycznie poprosze o krytyke wtedy wiedze sprawdzisz. Taka krytyka to nie krytyka tylko frustracja człowieka co ją czyni i wiesz o tym
A może ty byłes na GPF kiedy ostro jechałem po bandzie- taka była moja praca wtedy i o tym napisałem przepraszając wszystkich za emocje które wywołałem.
Byli tez tacy co czytali mnie logicznie i nie narzekaja zapewne.
Dlatego podkreślam ciesze się że mnie krytykujesz lecz meytorycznie poprosze.
Obecna krytyka obraz frustrata mi rysuje prze oczami tylko
Ha , ha ,ha ale jaja , ty się denerwujesz .Spokojnie , dwa relanium i ci przejdzie , do tego godzinka snu . Dam ci spokój jak przestaniesz pisać głupoty - czytaj jak przestaniesz wróżyć z fusów , bo niektórzy , którzy mają trochę mniej wiedzy giełdowej a których nie chciałbym obrazić , czytają te twoje głupoty i po prostu tracą pieniążki przez te twoje dyrdymały że już jutro odbije czy coś podobnego a przecież twierdzisz albo przynajmniej udajesz że się produkujesz by ktoś też zarobił a nie tylko tracił tak jak ty.