W poniedziałek jeszcze spokojnie będzie niżej a co się tyczy kolejnych dni, to na razie nie wiem...
dziś myślę, że zamkniemy się w okolicach 18 a to nam wyrysuje nieckiekawy scenariusz na poniedziałek...
Wskaźniki także pokazują na kontunuacje spadków...
Myśle, że oilman ma racje i wrócimy w okolice 16 do 17 pln...
Niestety :-(
zakonczenie calkiem dobre ,byla okazja zeby dokupic bardzo tanio,popatrzcie na wykres z tamtego roku ,jeden dwa dni spadkow a puzniej +10%,trudno powiedz jak zachowa sie glowny gracz bo to od niego wszystko zalerzy,a co do AT to nie wiem czy mozna sie nia kierowac w przypadku naszej spolki,mysle ze w poniedzialek mozemy byc mile zaskoczeni,oby tak bylo pozd akcjonariuszy
"EWA", takie: "kogo to obchodzi?" tyczy się również Twojego pisarstwa. Poucz się jeszcze trochę semantyki , sofistyki i przede wszystkim języka polskiego.
Dnia 2011-03-04 o godz. 21:23 ~sumo napisał(a):
> "EWA", takie: "kogo to
> obchodzi?" tyczy się również Twojego pisarstwa.
> Poucz się jeszcze trochę semantyki , sofistyki i przede
> wszystkim języka polskiego.
A ty Kołku jak nic nie umiałeś tak nie będziesz umiał.
Bardzo dobrze,że już nie masz akcji,po co takie stado BARANÓW na spółce,co jak idzie do góry-to spółka cacy,a jak sprzedadzą-to wszystko be...
A wracaj do łobory krowy doić...:-)
Powiem Ci,że na tej spółce AT całkiem nieźle się sprawdzało i widzę,że nadal się sprawdza...
Przykład? W czwartek wyrysowała się "brzydka doji" i wskaźniki były ciut zgrzane (ROC czy RSI, wstęgi bollingera także potwierdzały spadek)... wiedziałem,że spadnie ale, że lizneli poziom 17,45 to bym się nie spodziewał...
Na wykresie rysował się ładny spodek i jeśli w poniedziałek ponownie nie zjadą, to będzie kontunuacja ataku na 20,68 a później znacznie wyżej bo w ololice 25pln...
Jeśli na zamknięciu przebiją poziom 19,3 to ponownie wchodzę bo będzie jazda w górę
Dnia 2011-03-06 o godz. 07:27 ~bauer napisał(a):
> Powiem Ci,że na tej spółce AT całkiem nieźle się sprawdzało
> i widzę,że nadal się sprawdza...
Przykład?
No pewnie,że na tak płynnej spółce AT się sprawdza. Przecież jakieś czas temu było wybicie z trójkąta górą,a potem wzrosty...!
Ale niech tam.... Im więcej negatywnych postów,tym lepiej dla notowań. Na Jago wręcz przeciwnie-od miesięcy piszą o "odpałach",a kurs leci w dół...:-)
Więc chłopaki,NAGANIAJCIE na spadki,no już...:-)
Ale ta spółka kiepska,mówię wam,wzrosty były spekulacyjne,naprawdę,,,! Wyniki będą kiepskie,zyski spadną,dobrze mówię???
A mnie utwierdza to ze MWtrade ma stabilny akcjonariat mało zebraliz tych stop losów, śmiech, teraz tylko góra ,mysle ze tu niedługo bedzie jakas sensacja.........Pozytywna!:-)