• naganiacz Monolit zrobił swoją szczurzą robote Autor: ~hej [77.65.156.*]
    czujesz się z tym dobrze ??? możesz spojrzeć w lustro?
  • Re: naganiacz Monolit zrobił swoją szczurzą robote Autor: ~jan [89.228.21.*]
    Chyba tak.
    Bo ja sie pytam gdzie są akcje ??!! Skoro to taki bankrut to dlaczeg przy wzroście ponad 20 % mamy wolumen 26 tyś sztuk?? Dlaczego nie wywalają i nie uciekają??? Nie ma akcji ? Poparkowane?
  • monolit to ktoś z wewnątrz albo z Rubiconu Autor: ~inwestor [89.231.119.*]
    manipulowanie kursem podpada pod przepis. KNF powinien to sprawić. strasznie dużo wiedzial
  • Re: monolit to ktoś z wewnątrz albo z Rubiconu Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    Oj, strasznie dużo wiedziałem, ale akurat wszystko jest ogólnie dostępne, ciołki. Nauczta się czytać o spółce zanim kupicie. Moja przewaga to fakt, że znam branżę nieruchomości.
    Ktoś wam papierek rozgrzał i się wypłukuje. Zauważcie, że w piatek i dzisiaj są względnie spore obroty, a papier stoi w miejscu. Przecież gdyby się pojawił tylko popyt na 20k akcji, to bylibyśmy już przy 9 PLN. Cały czas ktoś dokłada podaż.
    A ja sobie siedzę i czekam na 3 pln ;-)
  • Re: monolit to ktoś z wewnątrz albo z Rubiconu Autor: ~ark [213.25.24.*]
    Monolit nie myśl że tylko ty jesteś guru a cała reszta to ciołki.
    Papier stoi od dłuższego czasu w miejscu głownie dlatego że jest zmiana Prezesów czemu towarzyszą zmiany w akcjonariacie.
    W podobnych przypadkach (spółkach z kapitałem zachodnim) kurs akcji zachowywał się podobnie jak teraz na Reinholdzie do czasu ustalenia docelowego akcjonariatu.
    Ja swoje akcje zamroziłem do czasu osiągnięcia przez spółkę wartości równej księgowej.
    Choć jak będą akcje po 3 zł to chętnie dokupię - w co wątpię
[x]
REINHOLD 0,00% 0,06 2025-12-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.