• Dziwna spółka... Autor: ~zibi [188.93.163.*]
    Im lepsze wyniki tym bardziej spada...
  • Re: Dziwna spółka... Autor: ~pl.kosa [79.188.172.*]
    hmm no tu jest zawsze spokoj nawet na forum, małe zainteresowanie, cena utrzymana ok 5,60, musze zaraz zobaczyc na cci i rsi
    rok temu spolka była warta ok 5,19 natomiast pod koniec marca juz 8 zł, wyniki były gorsze itd, generalnie musze poczyta bo juz nie pamietam czym spowodowany był ubiegłoroczny skok z marca, wyszedłem nieco wczesniej... pozdrawiam i polecam byc cierpliwym
  • Re: Dziwna spółka... Autor: ~ynos [178.37.9.*]
    jaka cierpliwość człowiek ma patrząc na pamapol i ciekawe na ile wystarczy tej cierpliwości pozdrawiam tych comają tą cierpliwość
  • Re: Dziwna spółka... Autor: ~kksss [212.67.144.*]
    Popytu nie ma na całej giełdzie ze strony drobnych inwestorów ,wielu wykończyli spekulanci z fundów i cała ta spekulacyjna śmietanka z rad nadzorczych i zarządów spółek.
    Tu jest chamskie zaniżanie kursu ,skupują co dzień od nie cierpliwych kilka setek papiera ,jak się nagłabią darmowego papiera to wystrzeli -typowe zachowanie jak na wielu mało płynnych papierach.
    Trzeba trzymać i przy większych obsunięciach uśredniać.

Pozdrawiam.
  • Re: Dziwna spółka... Autor: ~pl.kosa [79.188.172.*]
    cos wolum sie rusza;) ale i tak smiech na sali poczekamy zobaczymy ja nie oddaje narazie
  • Re: Dziwna spółka... Autor: ~ynos [178.37.12.*]
    witam czy to jest dobry pomysł chcę poinformować o kursie zarząd bo onie pewni nie wiedzą jaki jest kurs pewnie nie mają notowan
[x]
FOODHUB -4,35% 2,20 2026-05-18 11:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.