• Walne MWT Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Wybiera się ktoś na Walne?
  • Re: Walne MWT Autor: zezik1234 [194.106.193.*]
    Witam.
    Słyszałem że wybiera się JEŹDZIEC APOAKLIPSY :):):)
    Pozdrawiam
  • Re: Walne MWT Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    O KURCZE!!! Tego nie przewidziałam!!!
  • Re: Walne MWT Autor: ~ds [178.37.71.*]
    przelecialem w pospiechu projekty uchwał. beda modyfikowac program motywacyjny, zmieniajac pulap zysku netto do osiagniecia w 3 roku programu, czyli w 2011. dotychczas bylo to chyba 3,5 mln, teraz będzie:

"...wyniesie co najmniej 80% zysku netto zaplanowanego do osiągnięcia przez Spółkę w zatwierdzonym przez Radę Nadzorczą Planie finansowym Spółki (Budżecie Spółki)"

ciekawe czy podadza ten Plan finansowy do publicznej wiadomosci
  • Re: Walne MWT Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Nie czytałam jeszcze projektów uchwał, ale na tym Walnym może być ciekawie.
    A czy podają wszystko do publicznej wiadomości, to jest pytanie, właśnie dlatego może warto byłoby tam być.
  • Re: Walne MWT Autor: ~L-K [83.22.88.*]
    ds - należalo podać, że cytujesz w całości wypowiedż Flesza z SW.
  • Re: Walne MWT Autor: zezik1234 [194.106.193.*]
    Witam.
    Może Flesz ze SW to właśnie On a jak nie to bardzo brzydko.
    Pozdrawiam
  • Re: Walne MWT Autor: ~ds [79.191.76.*]
    flesz na SW to ja :)
  • Re: Walne MWT Autor: ~bauer [109.196.114.*]
    a może wypłaca dywidende bo przecież jest ze sporym pakieciekiem fundusz a jak oni mają jakieś akcje, to często się tego domagają aby ich inwestycja była bardziej rentowna...
    Zresztą prezes o ile mnie pamięc nie myli, to w tv o tym wspominał iż nie wyklucza takiego scenariusza...
    Może własnie pod to zaczęły się te wzrosty?
  • Re: Walne MWT Autor: ~ds [83.19.162.*]
    nie licz na dywidende. spolka potrzebuje kapitału bo na tym zarabia, wiec nie widze zadnego sensu zeby sie go pozbywac. moze za 2-3 lata gdy ustabilizuje sie na odpowiednim pulapie.

w projektach uchwał jest wyraznie ze zarzad rekomenduje przeznaczyc caly zysk na kapital rezerwowy.
  • Re: Walne MWT Autor: ~bauer [109.196.114.*]
    A kto powiedział że liczę na dywidende?
    Napisałem tylko to, co sam prezes wspomniał i jaki może być mozliwy scenariusz a nie opisuje fakty...
    na giełdzie kupuje się plotki a sprzedaje fakty i może właśnie dlatego MWT rośnie bo ktoś kupuje plotki...
    Ja mam średnią poniżej 13 pln więc się tylko ciesze, że w końcu ruszyło i oby tak dalej...
[x]
MWTRADE 0,65% 3,10 2025-12-12 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.