• wyniki Autor: ~krzyk [217.153.67.*]
    http://www.money.pl/gielda/komunikaty/komunikat/TECHMEX,TEX,komunikaty;gieldowe,techmex;sa;raport;okresowy;kwartalny;4;2010;q,246171.html
  • Re: wyniki Autor: ~bank [77.87.0.*]
    WYNIKI calkiem niezle -jak sie wezma do roboty to wyniki beda na plusie -- z siedzenia na stolkach i czekanie na cud jeszcze nikomu na dobre nie wyszlo
    -Szkoda ze nasi zrezygnowali - mogli nam komentowac prace zarzadu
    Kto to jeszcze ma - ja tak
  • Re: wyniki Autor: ~chłopek roztropek [79.191.179.*]
    niech ustawiają straszaki ja kupuje i sie nie boje.jak spadnie nizej biore milion
  • Re: wyniki Autor: ~ed [89.167.79.*]
    no to bez sensu zupelnie -jak sie maja wziac do roboty, gdy tam pracuje obecnie ok. 10 osob tylko?
    raport bez zadnych rewelacji - wiekszosci danych z raportu mozna bylo sie spodziewac
    spolka jest w prawomocnej upadlosci likwidacyjnej, jedyna szansa dla niej jest stosunek aktywow do zobowiazan (19/192), co oznaczalo by, ze przy obecnej wartosci bilansowej mozna by bylo splacic zobowiazania tylko w niecalych 10%
  • Re: wyniki Autor: ~re [79.191.179.*]
    na innych spółkach to wchodził inwestor z emisją akcji . i od razu do góry.np pronox było ok 50 mln a teraz 170 i jest do przodu.
  • Re: wyniki Autor: ~bank [77.87.0.*]
    mam na mysli -do roboty - strategie , emicjie , redukcje dl., to co ma TEX s wszedzie przynosi zysk .Trymanie spolki w upadlosci to robota na szkode spolki
    W TVP podczes wiadomosci posilkuja sie mapami z Google .
    Googe juz ma wiele pomyslow na wykorzystanie map a oni stoja
    pewnie brak kasy jak wszedzie .
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.