• ALE KICHA Autor: ~odlewnie [89.74.140.*]
    j/w raport a tu kicha zaraz poleci w dół. Jak by miało się coś dziać to już by dawno się coś działo. Tak czułem i wywaliłem pare dni wcześniej z niewielkim zyskiem.
  • Re: ALE KICHA Autor: ~xxx [78.8.75.*]
    własnie dlatego jest kicha bo tumanów są tysiące...nie tylko ty jeden
  • Re: ALE KICHA Autor: ~odlewnie [89.74.140.*]
    te odtumaniony nie widzisz co się dzieje jak były dwie małe podbitki (zresztą skupem minimalnej liczby akcji - nikt nie łykał pakietów na podbitce nawet od siebie) to od razu były upychane akcje przy 3,10. Też liczyłem na zarobek ale taka jest giełda, a z punktu technicznego czeka na wybuch tylko coś zbyt długo więc teraz jeśli nawet zacznie ktoś podbitkę to i tak go zasypią akcjami
    Skazany na porażkę.
  • Re: ALE KICHA Autor: ~xxx [78.8.75.*]
    spójrz na siebie ynvestorze...sprzedałeś akcje i sapiesz że nie rośnie...logiczne?
    Sapie, bo się wkurzyłem, wcześniej trzymałem akcje dość długo i zarobiłem marne 4% i nic się nie odzywałem, bo byłem zapakowany w 50% portfela. Był to mój pewniak. Drugimi 50% inwestuje góra przez 2 dni i przez ten czas zarobiłem 25%. Z czego większość na taki gniocie jak Petrol (miałem go góra parę godzin)
    I jestem delikatnie mówiąc wkurzony, że na taki śmieciu zarobiłem a na Odlewni nie.
    Wcześniej nie pisałem takich postów z oczywistych względów.
    ... ale wyrazić swoja opinie muszę, bo ta spółka strasznie mnie rozczarowała. Teraz się cieszę, bo w tej chwili nie ma nawet, komu wywalić.
    Mam nadzieje, że wam się uda, ale jeśli to będzie droga przez mękę.

Sternik zasął a morale podupadły więc taki post się należy
  • Re: ALE KICHA Autor: ~roberto [77.253.215.*]
    Hmm, w świetle raportu spółka radzi sobie dobrze i wychodzi z kłopotów. Sądzę że rynku wyniki nie rozczarowały, wiadomo było że jest produkcja i zbyt, więc będą i zyski. Sądzę że potrzebny jest jakiś impuls, może niewielki, żeby drgnęło. Ogólnie spółka do potrzymania na dłużej, dla daytradingowców średnio przydatna ;-)
  • Re: ALE KICHA Autor: ~kuba [93.94.186.*]
    CO TY CZŁOWIEKU OPOWIADASZ ????!!!

SPÓŁA ZDROWA JAK BYK ,FAJNE KOMUNIKATY I RAPORT, A TY PLECIESZ ...

CHCIAŁBYŚ OD RAZU MILIONY ZAROBIĆ ?????!!!!

ZOBACZYSZ ,JAK NAPISZĄ PONOWNIE ŻE ODLEWNIE SĄ W PIERWSZEJ 10 NAJLEPIEJ ZARABIAJĄCYCH SPÓŁEK.WSPOMNISZ MOJE SŁOWA.

POZDRAWIAM CIERPLIWYCH
  • Re: ALE KICHA Autor: ~piotr [178.73.63.*]
    No to już koniec ...
    Moze za miesiąc ,coś się będzie .
    Chyba malutki zysk mieli za IV kwartał .
  • Re: ALE KICHA Autor: ~kuba [80.245.186.*]
    JAK MACIE TAK PŁAKAC ,TO SPRZEDAJCIE TEN PAPIER I KONIEC BEZSENSOWNEGO GADANIA.

TO NIE RULETKA ,TYLKO POWAŻNA GRA ,DLA OBSRANCOW NIE MA MIEJSCA.

POZDRAWIAM
    ... i znowu kupiłem rano śmieciową spółkę
    ... i znowu zarobiłem

Tym razem 10% (oczywiście śmiecia już nie mam)
    A na odlewni dalej KICHA - wygląda to na zjazd z 10-12 %
    Jeśli walnie to później będzie odbicie.

Jak się zacznie ruch to wsiadam do was z powrotem, bo jak narazie ten obrót to strata czasu.
    Zaglądam na odlewnie a tu przez ten czas nie wiele się zmieniło, jeśli w przeciągu 3 dni wzrosną obroty to wsiadam. Chyba, że z punktu technicznego linie SMA się przetną to olewam, a bardzo mało brakuje.
[x]
ODLEWNIE 0,74% 13,55 2026-02-11 11:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.