• Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~andrew [77.115.204.*]
    Dawno, dawno temu walczyłem tutaj i przyznam szczerze że niezle się zarabiało. Teraz widzę że lipa i pesymizm. Może jakieś perspektywy są? Czy koś coś wie?
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~andrew [95.40.51.*]
    czyli jednak lipa, nie ma czego szukać bo po 10 dniach nikt nie puscił nawet bąka. SPADAM
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~ogar [195.140.236.*]
    no właśnie miałem coś ciekawego na temat barlinka Tobie napisać no ale skoro sprzedałeś to trudno pewnie już cię to nie interesuje
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    pisz bo ludzie czytaja

a tak nawiasem mowiac niezle cofniecie zaliczylismy w krotkim czasie, ehh
    a juz mialem nadzieje, ze moze to bedzie trwaly wzrost
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~cesiek looser [83.8.39.*]
    no wzrost dzisiaj po byku ! widać M.Sołowow pilnuje interesu że hej ! pewno gdzies na rajdzie do nikąd znów pomyka a wspaniały zarząd knuje jak michałka z interesu wybzykac ...i inwestorków małych po drodze też....
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~aaa [109.197.40.*]
    Zarząd Barlinek S.A. z siedzibą w Kielcach ("Emitent") informuje, że w dniu 18 kwietnia 2011 roku otrzymał podpisaną w trybie obiegowym umowę od firmy Byggmax AB, Armegatan 40, S-171 71 Solna, Szwecja, Byggmax Norge AS, Filialen Byggmax AB Finland, Svea Distribution AB.
    Przedmiotem umowy jest ustalenie zasad współpracy handlowej pomiędzy stronami umowy w zakresie sprzedaży produktów Barlinek S.A. na rynku szwedzkim, norweskim i fińskim.
    Umowa została zawarta na okres jednego roku tj. do dnia 31 grudnia 2011r. z możliwością przedłużenia. Postanowienia umowy nie odbiegają od warunków powszechnie stosowanych dla danego typu umów.
    W Umowie nie przewidziano kar umownych przekraczających 10 % wartości Umowy lub przekraczających równowartość w złotych kwoty 200.000 Euro.
    Umowa została uznana za znaczącą ze względu na szacowaną wartość umowy, która przekracza wartość 10% kapitałów własnych Emitenta.
    Podstawa prawna:
    Par. 5 ust. 1 pkt 3 Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. nr 33 poz. 259) z dn. 19 lutego 2009r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.
  • Re: Barlinek - pomyliłem się Autor: ~andrew [77.115.12.*]
    Wpadłem na chwilkę i widzę że po ponad 4-ech m-cach to nie jest LIPA, to PAŻDZIERZ. Spi.....lam z tąd jak majdalej i z ukrycia ewentualnie będę obserwował.
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~olin [195.140.236.*]
    weź saperke i się okop żeby cię nikt nie namierzył buhahahahha
  • Re: Barlinek - jaka przyszłość ? Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    moze podciagna ale bratnia firma pokazuje kierunek.... przynjamniej na razie
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.