nie ma co się dziwić tam gdzie sqrwiałe krawce siedzą zawsze tak było i będzie
ich metoda działania nie wiele odbiega od wieprza parówy choć sporo im jeszcze do niego brakuje
dziwię się reszcie akcjonariatu no ale być może to następni szulerzy na NC
poczekamy zobaczymy
skoro trzymają z krawcem niewiele się po nich spodziewam
akcjonariat dla mnie to ci posiadający ujawnione większościowe pakiety akcji reszta to gracze ale jeśli jesteś akcjonariuszem to tak piszę do ciebie a co do szczawiu to od strony medycznej mam zabronione dozowanie tegoż specyfiku
szału można dostać. spółka się rozwija, inwestuje a zainteresowanych nie widać. podobnie jest na alkalu. o co kaman? obyśmy się w tym słoiku do następnej zimy nie kisili.
Ludzie na Polreście też pisali, ze z 5zł musi odbić na 10. I co ? Cały czas dół.
Podobnie pisali na viaguarze przy 2zł. że na 8 musi odbić. Teraz jak Viaguara odbije na 20gr to ludzi zarobią 100% i będą happy. Ale do 2zł droga daleka.
ale mi to porównanie z dupowatymi spółkami, ta spółeczka zaczyna się rozkręcać, a od wiosny zaczną zbierać kokosy, każdy alergik będzie wiedział co to nemex
Fajna spółeczka ale coś cicho o niej. A akcje zniżkują. Szkoda - dobry model biznesowy, branża na czasie - powinno się kręcić. Zobaczymy jak będą wyglądały wyniki po całym sezonie kichaczy.