zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że nie jest to droga spółka-bo w przypadku tego typu biznesu trzeba kupować przyszłość.A poza tym z emisji pozyskali 1,3 mln,z czego 60 % miały dwa podmioty. Indywidualni mieli mało akcji więc naturalnym jest dokupowanie po ustanowieniu dołka na 0,17. I trzeba z 2,3 lata potrzymać żeby wyjść na 800, 900% licząc od poziomów 0,20. Poza tym fajnie technicznie wygląda spółka-dziś duży wolumen i wyjście poza 0,22 przy takim obrocie to pozytyw.Jeśli tak się zamknie wysoko 0,21 lub wyżej to powstanie kolejny sygnał kupna. No i warto odnieść się do dnia 21.01.2011-w cenach między 0,23-0,31 prawie 4,5 mln akcji zmieniło właściciela w tym dniu. Więc po przekroczeniu 0,31 w cenach zamknięcia będzie się dziać...Myślę że w przeciągu 2,3 lat przy dynamice rozwoju tego typu biznesu około 1,8-2 zł możliwe. Pozdrawiam
no i teraz są efekty. Miałeś rację,zresztą ja też.Szkoda że wyszedłem troszkę wcześniej z tej spółki,ale poczekam na okazję by wrócić. To samo będzie na balticonie i śmiem twierdzić że również na goadvisers,mimo że pozbyłem się GOA. Troszkę cierpliwości potrzeba,tak jak i tutaj
tak,miałem rację i rynek to potwierdził,choć teraz należy być już nieco bardziej ostrożnym jeśli chodzi o wejście,bo może się nieco skorygować,ale myślę, ze nie głębiej niż 0,29.W każdym razie ktoś kto kupował w przedziale 0,17-0,24 powinien być bezpieczny i trzymać jeśli żadne negatywne infa nie wyjdą ze spółki.pozdrawiam
Jeśli???!!!
Może być też np.10 albo i 100 złych za papier, jeśli obroty na platformie będą cały czas rosnąć, będzie to tylko kwestia czasu.
hahahahahaha.....
i uprzedzając wasze pytania dlaczego uspokajam, ze nie ma to nic wspólnego z fundamentami.Po prostu miałem pakiet, który ciężko będzie upłynnić w przyszłości.
dla tych co maja powyżej 100.000-uważajcie również,bo później nie zrealizujecie po żądanych cenach.Osobiscie myślałem, że skoro zainteresowanie przy cenach 0,17-0,18 było po kilkaset tysięcy to do poziomów 0,50 też tak bedzie.ale tutaj ustawiaja sie po kilka tysięcy,co mozna obalić jednym dużym zleceniem
@ciekawe-chyba nie rozumiesz, że nie byłem żadnym li czy innym kolesiem,bo nie mogłem pisać pod tym ip.No ale cóż,skoro nie łapiesz to cieńki akcjonariat ma ngs.Myślenie naprawdenie musi boleć,bez odbioru,szkoda czasu,a Ci co chcą analizować sytuację spółki niech analizują zanim wejdą, a nie po zakupie akcji i bronieniu w zaparte
i macie świecę o negatywnej wymowie,uprzedzałem, ze może być już ciężko... z 0,55 na 0,47...a dużych pakietów nie widać na kupno tak jak przy 0,17-0,22 po kilkaset tysięcy.Mimo wszystko uważam, że spółka ok,i za 2,3 lata będzie w okolicach 2 zł
Witam!
Dawno mnie nie było na forum.Jeśli pamiętacie moje wpisy, to wszystko się sprawdziło.Sprzedałem z zyskiem,a później taniej trochę czasu zbierałem.Zatem teraz, po przecięciu w dniu 04.10 linii trendu spadkowego od dołu w górę, moim zdaniem rynek będzie szedł do góry ,może i powolnie bo sytuacja zewnętrzna ciągle nerwowa...Na pewno jest wyczyszczony i poniżej 0,23 nie zejdzie trwale.Docelowo nowe szczyty.Perspektywy tej spółki są niezłe