• oddajecie akcje? Autor: ~ttom [83.11.167.*]
    Macie zamiar oddawac akcje na wezwanie czy trzymacie?
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~izka [80.54.54.*]
    ja trzymam i po troszeczku dokładam do tych co już mam
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~malina [62.244.158.*]
    Ja im oddam jak mi dadzą 2,5:) Nie nie zamierzam, potrzymam jeszcze i zobaczę co tu się będzie dalej działo.
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~andycandy [213.134.186.*]
    Po tej cenie co zaproponowali to niech całują psa w nos...
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~janusz61 [89.238.24.*]
    Nie ,nie oddam
    Piotr P,Pablo,Sadownik dzięki jeszcze raz za poprzednie wpisy,dosyć oddawania,mogę poczekać tak długo aż będę zadowolony
    pozdrawiam J.
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    Jasiu.... nie sugeruj się nigdy wpisami na forum...

sam analizuj... tylko informacje... wpisy na forum wskażą ci najwyżej moment gdy coś się działo...

ja kiedyś zadałem sobie takie pytanie:

"kto by miał kasę i wiedział o planach spółki (domyślał się coś) na tyle wcześnie, żeby zebrać 40% z "podłogi" i na tyle nisko żeby to się opłacało? nawet więcej... podciągnął w sierpniu do tego stopnia żeby zaryzykować sprzedaż i odkupienie... na niższych poziomach... "

i to mnie męczyło kilka tygodni... bo nawet jak zanalizujesz zachowanie kursu od momentu wejścia BS Brodnica... dobre info wzrostów brak... drugie info o wezwaniu... dobre info wzrostów brak... a na logikę powinny być

odpowiedź na to pytanie znalazłem w pkt.2 stanowiska zarządu w sprawie wezwania i analizie akcjonariatu i dotychczasowej historii działalności BEF (w tym i wpisów na forum)

nie wiem czy trafiłem... ryzyk fizyk jak to na giełdzie... okaże się w najbliżsych miesiącach... może stracę kilka %, a może w jakimś tam niewielkim %-cie będę współtworzył coś dużego

banki spółdzielcze są obecnie baaardzo mocne...

sam musisz Jasiu...
    do kogo adresowane wezwanie określa pkt.4 stanowiska zarządu...

reszta okaże się w praniu... w miesiac czy 2 tu się nie zarobi :-)

pozdr:-)
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    zresztą zawsze jest opcja:

odpowiedzieć na wezwanie sprzedając część po cenie proponowanej przez GA z nadzieją na odkupienie po niższej z parkieta... tylko czy to wypali... czy po upływie terminu wezwania kurs będzie niższy?... czy może niekoniecznie... :-)

taka loteria

pozdr;-)
  • Re: oddajecie akcje? Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    trzymac :)
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.