Panowie i Panie moim skromnym zdaniem nie jest żle-impex nie zareagował zbyt negatywnie na info-negatywne ze świata i utrzymał kurs przez kolejne 2 najgorsze dni w czasie których było bardzo dużo niepewności i paniki jaka udzielała się na naszym rynku jak i na rynkach zagranicznych.Nie wykluczam,że są pewne zagrywki akcjami aby ludzie wreszcie się przełamali psychicznie i zdecydowali na ruchy-to widać szczególnie na wczorajszym zakończeniu sesji gdzie w przeciągu 1,5 godz obroty prawie 2 bańki. WYNIKA Z TEGO ,ŻE PSYCHICZNIE CO NIEKTÓRZY SIE PRZEŁAMALI I WYSZLI ZE STAGNACJI-CI co sprzedali cieszą się pewnie,że załapali się w dobrej cenie tj.4.90-4.91.Jednak przypomnieć trzeba,że 7 dni wcześniej dobra cena to 5.30.Ja uważam,że dobra cena w najblższym TYGODNIU to ZNACZNIE WYŻSZA KWOTA-W PORYWACH MOŻE DOJSĆ NAWET DO 5.90.BYĆ MOŻE JESTEM W BŁĘDZIE I SIĘ MYLE -ALE TO BĘDZIE W TAKIM PRZYPADKU TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJA STRATA, lub MÓJ ZAROBEK.ZOBACZYMY -CZAS POKAŻE.POZDROWIENIA DLA WSZYSKICH AKCJONARJUSZY.
To już nie obstawiasz 4 zł do zakupu? ;-)
Wszystko będzie zależało od większych, jak się spekuła rzuci po dobrych wynikach to może byc powtórka Optimusa, jak będą słabe to też tragedii nie będzie, bo akcjonariat w miare przetrzepany, ale zjedzie pewnie do 4.40 i kiszenie do wyników za IQ 2011.
Lechu już taniej nie odkupisz bo o ile dobrze pamiętam to dałeś się wyleszczyć na poziomie 4.82 a w poniedziałek to tylko powyżej 5 będziesz mógł odkupić.
Dnia 2011-02-27 o godz. 20:08 ~sko napisał(a):
> najwidoczniej nie wiecie co sie szykuje na boryszewie
> dlatego liczycie na impex....
To zechciej Pan nas oświecić.
Wasyl O.Matko
PS. zmorą tego Forum są osoby zamieszcające infa nie wnoszące nic konkretnego. No i panikarze - ciągle wspominam osobę, która na kilka dni przed wzrostami wypisywała o "wybiciu dołem z formacji ucha filiżanki" i spadku na 3,60