Nie ma co porównywać.
Jeśli nie będą drukować akcji, ale za to rozwiajać się będą tak, jak teraz - to za rok mamy 0,55 - 0,60 PLN. A przy początku hossy na firmach budowlanych zobaczymy 1 z przodu, proszę Państwa. :-)
Dnia 2011-02-28 o godz. 12:54 ~xxx napisał(a):
> przeciez SSI c/z 31,6 c,wk 1,90
to kicha wskazniki ...
do
> tego dodrukowane akcje pracownicze po 16 groni chyba
i jak
> wy tu zaklinacie wzrosty z takimi fundamentami ?
:D
> musicie sie bardziej postarac bo tego pies z kulawa noga
> nie wezmie
jak do tego akcje po 16 gr ?
przecież w tych wskaźnikach są już uwzględnione akcje serii D (86,5 mln)
warto by sprawdzić (wyliczyć) a później krytykować
@ xxx - dobrze wiesz że te wskaźniki mówią o przeszłości gdy przeciętna umowa miała wartość 300 tys. zł, od tego czasu wartość zleceń wzrosła 10x i to będzie widać we wskaźnikach w lutym ale 2012 roku, wtedy kto wie czy nie czas sprzedawać... najlepsze ceny na gpw były w lutym 2009 roku gdy śr c/z i c/wk bujały w kosmosie
musisz się bardziej postarać a wskaźniki wydrukuj i wsadź je sobie w buty, będziesz wiarygodniejszy ;)
Typowy to ty jesteś,tzw internetowy rambo.Jednak wiedz o tym,że obrażanie ma bezpośredni związek z niską samooceną.Możesz mnie pocałować w d...tylko nie wiem czy tego chcę.Dam znać jak się zastanowię.
Dnia 2011-02-28 o godz. 16:54 diver1955 napisał(a):
> Wszystko ok,mam batonik już ze 2 lata,uśredniany i ciągle
> oscyluje około ceny zakupu.NIC SIĘ NIE DZIEJE.
wtedy kupowalo sie raczej marzenia, a dzis juz praktycznie fakty
zasiegnalem informacji z pierwszej reki, tj. spolki, i jestem spokojny o jej los w tym roku
Raport bieżący
18/2011
2011-04-13
SECURITY SYSTEM INTEGRATION SPÓŁKA AKCYJNA
Wprowadzenie instrumentów finansowych Spółki do ASO
Zarząd Security System Integration Spółka Akcyjna informuje, że w dniu 12 kwietnia 2011 roku otrzymał uchwałę nr 469/2011 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 12 kwietnia 2011 roku, na mocy której wprowadzone zostały do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect 3.000.000 akcji serii D Spółki.
Podstawa prawna:
§ 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.
Osoby reprezentujące spółkę:
Waldemar Garwol - Prezes Zarządu
Krzysztof Koziej - Wiceprezes Zarządu