walne Katowice Stalowa
dziś ostatni dzień zapisu
trzeba miec min 10000 akcji lub wielokr.
nie trzeba być na walnym
za 50 zł kupujecie sobie w ciągu 10 lat....ile będzie wynosić akcja cognora
żeby potem nie było żalu
dodaj jeszcze, że aby być uprawdnionym do wziecia udzialu w WZA i mieć prawo do warrantow to akcje trzeba bylo miec na rachunku maklerskim we wtorek po zamknieciu.
i srac bedziemy taniochą jak tylko pyknie ponad 4,5-5 zeta.... przez 10 lat spłynie 66melonow taniego papiera ... cyklicznie i konsekwentnie...... smutek i żal........
a jak np będzie dywidenda zainwestuje ktoś grubszy cena będzie rosnąć dziś mam przyrzeczenie kupna za np jedno euro za 10 lat ta cena nie będzie 1 euro kupie nie kupie moja sprawa ale mam prawo pomyśl niech będzie tylko 2 euro to ile jestem do przodu skąd wiesz że będę wywalać - pomyśl to nie boli nic nie tracę , opłaca się kupić jak najpóźniej bo przyrzeczenie ceny mam a inflacja koniunktura robi swoje,a cena stała pomyśl to nie boli chyba nie sprzedam a cena będzie rosnąć
POMYŚL TO NIE BOLI-no, ale już po ptokach dla niektórych.
pozdrawiam
LESZCZYNSKY
leszcz jakich mało
jakby drobnica dostała to tak by było,lecz tutaj juz jest selekcja dostana Ci co maja 10000 .Wczesniej podciagna niz oddadza po 4,50.Zreszta 10 lat to horyzont czasowy bardzo dlugi wiec ryzyko minimalne .Popatrzcie za ile były warranty Optimusa a za ile teraz sa akcje ;O)