Dnia 2 marca 2011 o godz. 10.00, w warszawskim hotelu Sheraton, podczas konferencji prasowej Spółka przedstawi zmiany w strukturze oraz działalności Infinity S.A. - Green Technology S.A.
tutaj będzie się działo a 1zł to będzie początek, a później będziecie się zabijać o akcje na wyższych poziomach
Myślisz, że jak inwestor amerykański objął akcje, to ludzie się będą o nie zabijać. Przecież oni tu wchodzą tylko po to by doić biednych Polaczków z kasy. To samo jest na CCEnergy. Podbitki i wywalanie milionów papieru toaletowego.
Po co zbierać aż tak wysoko skoro nowe akcje objęli po 5 groni i po 20. Toć jak zaczną wywalać, a przecież po to była ta emisja to zjedzie kurs znacznie niżej. Wiem, wiem będą wywalać po malutku tak by się nikt nie zorientował. Inteligencie Stefanie zapamiętaj sobie jedno, że nowe emisje robi się po to by wyciągnąć z rynku świeżą kasę. Z rynku tzn. od frajerów którzy kupią te "super walory".
oj apol przestań .......... wszedzie widzisz zmowę klanu upa upa kup petrolinvet tam Rysi żeni papirus od 700zl i jak zawsze wszyscy zarobieni hahahhahahah
Mógłbym kupić te twoje 100 kilo akcji tylko po co. Chyba tylko po to by stracić sporo kasy. Po co mam przepłacać po 25-26 groni za śmiecia, którego cwaniacy mają za 5 groni. Sorki nie za 5 groni tylko za wkłady niepieniężne warte tyle co uścisk dłoni pana Prezesa.
Brak rzeczowych argumentów przez ciebie przemawia Stefanie. Oni zamierzają wyprodukować perpetum mobile, które tylko im będzie przynosiło zyski. Będą produkować nowe akcyjki po 1 groszu zgodnie z ich pierwotną nazwą "w nieskończoność".
Pisanie na tym forum nie sprawia mi wcale przyjemności, ale nie chcę by ktoś utopił tu kasę.
Jak ci coś może wpaść Stefanie jak rynek jest już wykupiony i czeka tylko na ostrą jazdę w dół. Spójrz na AD. Myślisz, że ludzie to banda kretynów, którzy chcą żeby tacy jak ty wyciągnął od nich kasę. Sam od siebie kupujesz, a jak się przypadkiem jakiś naiwniak trafi to ładujesz mu aż po pełen bak.
Prawda w oczy kole. Nikogo już ani ty Stefanie ani tobie podobni na Infinity nie naciągniecie. Po zmianie nazwy nawet i przez 5 lat ludzie wam tego nie zapomną.
Dnia 2011-02-25 o godz. 08:44 ~obserwator napisał(a):
> a czytałeś kto objął 75% akcji ? ale numer
no właśnie,kto objął? EV Capital Invest LLC - co to jest? niema żadnych informacji w sieci poza tym że objęli akcje infinity , pic na wodę fotomontaż ,
dlaczego c/wk wzrosło do 260 ? http://stooq.pl/q/g/?s=ify , z taką ceną do wartości księgowej daje nam 0.001 zł na akcje ? 1/10 grosza ? , o co tu chodzi ? niech mi ktoś wyjaśni co to za podmiot ten EV Capital Invest LLC ?
dawno pisałem że ta spółka posiada 3 biurka, stąd takie C/WK. Nawet na papierze się tego nie da zaciemnić. Ale naprawdę jestem pełen podziwu, co za kombinacje tu robią. Firma nic nie ma, nic nie robi, nie ma kasy, a jakieś przejęcia, objęcia, wyjęcia, zajęcia.... Bardzo jestem ciekaw na co to komu. Ale moja opinia jest niezmienna - nawet na polskiej giełdzie, nawet na rynku NC, nikt się na to nie nabierze.