załóżmy że były ile zwaliły kurs i jak duże były
na razie nie wywołali paniki
bo arkusz sprzedaży taki sam
wyżej ustawieni nie rzucają papiera
może będzie jeszcze raz próbować zwalić kurs
tutaj poprostu kolega kolege wyciaga z dlugow, bo po co malkowi epigon jak sam doskonale sobie radzi , tak jak chce. Pytanie co dalej czy zbilansowanie spolki i oddanie komus z jakims innym pomyslem, czy tez beda to kontynuowac.
I Ty wszystko wiesz na ten temat filozofie??? Tragedia. Jak chcesz kupić taniej to napisz "chcę kupić taniej" i może ktos Ci odda , a moze i więcej ktosiów. Ale masz rację , takie farmazony to można wciskać tylko na tym forum. I się większość na pewno złapie. A skoro to taka gó...na spółka i nikomu nie potrzebna to po co chcesz kupować po 18 , kup po 5. , albo w ogóle nie kupuj. Słaby ten Twój kit , oj słaby.
i w jakim stanie spolka byla zanim malek mu nie pomogl?? a kupuje bo od 15 miesiecy fajnie tutaj sie gra co 3 miesiace mozna fajna kaske zarobic i tylko to mnie tutaj interesuje, dopuki sa takie mozliwosci to z nich korzystam wiec sorry ale tylko w ten sposob mozna tutaj przebywac
Sam to robię . To co piszesz co do ruchów kursu to tez oczywista prawda. Ale to tylko jedna strona medalu. Spróbuj zobaczyć drugą.... A co do rynku to jak widzisz mu tylko pomagam . Wycofuję , dokładam w rytmie....chacha!!!! Chociaż ta gadka to trochę jak dtr z longiem.
mysle ze druga strona bedzie ubranie kogos, takie mam przeczucie nie wiem czemu...dlatego ta druga strone wykorzystuje by czekac az kurs odpowiednio spadnie w tym momencie to jest 0,18 i nie wiecej niz 0,16 i pozniej sobie spokojnie sprzedac na fali optymizmu
nie masz sie co martwic przed nastepnyumi wynikami wyskoczysz, troche sobie jeszcze dobierzesz po promocji. Czyli juz znamy przyczyne ze spolka jest notowana na tym a nie innym poziomie bo oprocz MKS ktory wychodzi calkowicie to reszta gra na krotko i zadne informacje nie pomoga spolce dojsc do 0,5, no moze za 3 lata jesli jeszcze bedzie istniec
Panowie to jest gra na emocjach. Trzeba zdawać sobie z tego sprawę zanim się w cokolwiek zainwestuje. Trzeba też wiedziec ze nie tylko debile inwestują i ktoś ewidentnie skupował akcje po 23, 24 i 25 gr. Nie za małe pieniądze.
Koniec końców powinniśmy kierować się wynikami Spółki a te mówią same za siebie, więcej spokoju i rozwagi przy podejmowaniu jakich kolwiek decyzji inwestycyjnych.
Ponieważ jak wszyscy wiemy im mniej płynny rynek tym więcej cwaniactwa i możliwości grania na emocjach ludzi.
Co nie zmienia postaci rzeczy , że kaskę tzreba mieć i zawsze się wtedy można zabezpieczyć przed niespodziankami. No chyba , że ktos z głowa do przodu i wtedy jest klops...