widać jak na dłoni, że za spadkami stoi duża instytucja finansowa... wsyatrczy zobaczyć ile stoi na 60gr akcji ponad 60k!!! to nie drobnica, to jakiś fund wychodzi... a wiadomo co się stanie jak to pusci na lewo... 30gr minimum!!
Wystawili na widok aby jakiś inny fund, rekin to łyknął. Nie chcą sypać tego w rynek. Mam nadzieję, że ktoś to weźmie, bo inaczej będą zmuszeni wywalać powoli. Wówczas to faktycznie zwalą kurs waloru do 30 gr.
no, myśle, że masz racje... oby powoli zasypywali bo 30gr moze nie wytrzymac jesli puszcza to szybko, sl rozwala wtedy spolke, ale bedzie plus kupimy ja po 25-30 i ukra się myśle ze 2-30% na podbitce w rejony 35-40gr
żenujący to jesteś Ty... codziennie tracisz na tym smieciu kase... końca nie widać, podaż gigantyczna... jakiś fund wychodzi... ja odkupie od Ciebie akcje przy 25-30gr
Ta jakiś fund wychodzi,bo nie może już tego p..........a czytać.Nie ma obrotu,może się jeszcze obsuwać pod własnym ciężarem,ale pola za dużego do spadków nie ma.
tak, rzeczywiście nie ma 25-30gr lekko... max 20gr myśle to zaledwie 60% potencjału spadku... masz racje nie ma miejsca do obsunięcia :D:D jeszcze się przypomnę przy 30gr...
Autor: ~Tede [77.254.16.*], 2011-02-22 15:07
Dziś pogoniłem papier po 57gr tnąc dotkliwą stratę... a wy gnijcie dalej w tym bagnie!!
giełdowy debil pogonił cały 1000 akcji, słownie jeden tysiąc akcji po 57 groszy , a teraz chce odkupić 2000 akcji, słownie dwa tysiące akcji po 30 groszy. Wieszczy nawet 20 groszy, no fakt on tu rządzi, stoi na czele swojego FUNDU , który jak widać obraca mega kapitałem.
Dnia 2011-02-25 o godz. 16:19 ~Tede napisał(a):
> Idota? to nie ja trace pajacu, lecz ty... i tracic tu nadal
> bedziesz => 20gr wsparcie na 57 polamane... moze
> troche nastepne wytrzyma na 40gr... papa
o największy analityku giełdowy jakiego ziemia wydała, to takie niesamowite harce na DFP przepowiadasz, o ty mój guru giełdowy, jakiż ty jesteś mądry
Pajacem to jesteś ty ćwoku forumowy, a czy ja tracę , czy zarabiam na DFP to ja sam najlepiej wiem, nie taka łajza jak ty, jeszcze takiego debila na DFP jak ty to nie widziałem, nawet asd był mniejszym debilem, myślałem, że większego już nie będzie, a tu taka miła niespodzianka i to jaki debil rozmowny
a tak w ogole to miałem dużo więcej akcji. po prostu kłamiesz piszac ze miałem 1000. mialem nawet wiecej jak 100% od tej ilosci. hehe ale co ty mozesz wiedziec o zarabianiu i prawdziwych pieniazkach... ja teraz zarabiam na tlv i ngs... ale wroce tu i odkupie pakiet 3 razy wiekszy jak mialem przy 30gr... a ty nadal tu gnij i trac. zobacz sobie na zlecenia w arkuszu dfp.... nikt tego nie chce... grubas opuszcza poklad, koniec ze spolka na dobry rok czasu
Dnia 2011-02-25 o godz. 16:47 ~Tede napisał(a):
> a tak w ogole to miałem dużo więcej akcji. po prostu
> kłamiesz piszac ze miałem 1000. mialem nawet wiecej jak
> 100% od tej ilosci. hehe ale co ty mozesz wiedziec o
> zarabianiu i prawdziwych pieniazkach... ja teraz zarabiam
> na tlv i ngs... ale wroce tu i odkupie pakiet 3 razy
> wiekszy jak mialem przy 30gr... a ty nadal tu gnij i trac.
> zobacz sobie na zlecenia w arkuszu dfp.... nikt tego nie
> chce... grubas opuszcza poklad, koniec ze spolka na dobry
> rok czasu
mówi, że kłamię, 22 lutego poszło w sumie 2000 akcji
debilek giełdowy się tłumaczy, jakie to wzruszające
on teraz zarabia, a może odrabia bo ciął dotkliwę stratę na DFP, czy też z 500 zł, jak on się chwali, nieładnie
on się odgraża, że tu jeszcze wróci, luju ty
grubas opuszcza pokłas, znów piękny język literacki, jaki on ma talent
koniec ze spółka, dar jasnowidzenia, to geniusz
wiesz co... nie bede sie z glupszym przeklucac... ale zobacz sobie jedynie na wzrosty dzisiejsze na rynku new connect indeks zwyzkuje o ponad 1%, a gdzie jest twoja perła ? no gdzie? he? to jest rynek, to jest zywiol, tu sie zarabia, nie kisi kapuche patrzac jak topnieje... dfp stracil w przeciagu roku 66% a mamy hosse... ale klucic sie z toba dalej nie bede, bo widze ze do ciebie nic nie dociera.. ale moze chociaz inni przejrza na oczy i odrobia straty z tego smiecia
Dnia 2011-02-25 o godz. 16:59 ~Tede napisał(a):
> wiesz co... nie bede sie z glupszym przeklucac...
ale
> zobacz sobie jedynie na wzrosty dzisiejsze na rynku new
> connect indeks zwyzkuje o ponad 1%, a gdzie jest twoja
> perła ? no gdzie? he? to jest rynek, to jest zywiol, tu sie
> zarabia, nie kisi kapuche patrzac jak topnieje... dfp
> stracil w przeciagu roku 66% a mamy hosse... ale klucic sie
> z toba dalej nie bede, bo widze ze do ciebie nic nie
> dociera.. ale moze chociaz inni przejrza na oczy i odrobia
> straty z tego smiecia
debilek się pogniewał i się obraził, ojejku jak przykro, a tak się udzielał
jakie piękne słowa, to jest rynek, to jest żywioł, co za kretyn
tu się zarabia, dobre, jestem pewny, że zarabiasz jak na DFP matole
ten kto faktycznie zarabia nie trąbi o tym na forum jak dzieciak, ale przecież ty się musisz dowartościować , jaki to z ciebie super inwestor, spadaj stąd bo pośmiewisko z siebie robisz pajacu
cały rynek... calutki zielenieje, tylko wy spadacie... pomysl gnido co sie bedzie dzialo jak rynek zacznie spadac... tak dobrze myslisz 2-cyfrowka bedzie na liczniku
Dnia 2011-02-25 o godz. 17:11 ~Tede napisał(a):
> cały rynek... calutki zielenieje, tylko wy spadacie...
> pomysl gnido co sie bedzie dzialo jak rynek zacznie
> spadac... tak dobrze myslisz 2-cyfrowka bedzie na liczniku
tak, tak ja myślę, że będzie nawet 5 groszy, co ty na to
Dnia 2011-02-25 o godz. 17:10 ~Tede napisał(a):
> jestes ingnorantem i frustratem... tylko gadac potrafisz,
> zero licz... prawda w oczy kole... dfp to dno jest duzo
> slabsze od rynku...
zerkaj na WDM... jak zyskuja... ładnie
> rosną nieprawdaż... ale to pewnie dlatego ze nie masz go w
> portfelu bo tu zakisles
no to dobrze poszukaj na forum głąbie, nie pierdzę na nim jak ty na DFP cioto forumowa, może to ty ostatnio ode mnie brałeś akcje po 88-95 groszy frajerze
rozumiem twa zlosc, ze mnie wyzywasz. wybaczam ci, bo sam nie lubie tracic. ale musisz mi przyznac ze jestem duzo lepszy analitykiem i przewidzialem zwale
Dnia 2011-02-25 o godz. 17:25 ~Tede napisał(a):
> rozumiem twa zlosc, ze mnie wyzywasz. wybaczam ci, bo sam
> nie lubie tracic. ale musisz mi przyznac ze jestem duzo
> lepszy analitykiem i przewidzialem zwale
hej
złość? nie odróżniasz złości od kpiny, ja cię nie wyzywam, ja z ciebię kpię, a to jest róznica
jesteś lepszym analitykiem? nie nie jesteś lepszy, jesteś po prostu najlepszy, de best
tak przewidziałeś zwałę, że sam ciąłeś dotkliwą stratę z tysiąca akcji, z może to to ode mnie kupiłeś ten tysiąc akcji , które sprzedałem powyżej 70 groszy, pewnie tak, a więc po prostu jesteś najlepszy.
Już idę stąd, bo nie lubię tracić czasu na rozmowę z najlepszym analitykiem jakiego ziemia wydała.
bez odbioru... radzilem ciac i wskaiwac w tlv i ngs... ale nie hcieliscie. trudno traccie dalej do 25gr jest jeszcze 50%... o 50% mniej w waszych portfelach
Tede, gnida ma rację. Za bardzo trąbisz i do tego niedorzecznie. DFP jest kiszonką czy gniotem to fakt, patrząc na to, co się ostatnio działo. Ale prognozowanie spadków poniżej 50 gr jest niepoważne.
Zobacz sobie na cały rynek NC. Spadał bez miłosierdzia. Tak silnych spadków dawno tu nie było. I to mimo potencjalnego napływu kapitału związanego z licznymi debiutami. Ostatnie wzrosty na debiutach nie były już tak imponujące a spadki stały się regularne i nawet przybrały na sile. Oznacza to, że rynek jest wyprzedany i można w niego wchodzić. Dzisiejsza sesja na NC była odreagowaniem. Jaki będzie jego zasięg to się okaże. Niewykluczone, że będziemy mieli dalsze spadki na całym rynku. Na NC widać najlepiej co będzie się działo na szerokim, bo jest on najmniej płynny i przez to najszybciej można zauważyć to, co się będzie działo na szerokim.
Na DFP nie widzę powodów do spadków, wręcz przeciwnie - są przesłanki do dużego wzrostu. Uwierz mi, gram na tej spółce już ponad rok (bynajmniej nie kisząc pieniędzy i nie tracąc). Przyznaję, o czym zresztą pisałem, trochę akcji wywaliłem powyżej 75 gr ale teraz odkupuję. Grałem też jakiś czas temu na WDM i ona też kisiła czy spadała mimo pozytywnych wieści.
Wybacz, ale śmieszą mnie Twoje komentarze. Świadczą o tym, że niewiele wiesz o rynku i grasz na nim od niedawna. Teraz właśnie jest najlepszy moment na kupowanie takich spółek jak DFP. Zarówno technicznie jak i fundamentalnie. I to nie kupowanie po to, by za 2 tygodnie sprzedać. Takie zabawy to sobie można uskuteczniać na FONach, Atlantisach czy innych Techmeksach ewentualnie na bankrutach. A już szczytem amatorszczyzny jest wypowiadanie się emocjonalne i w tonie nagonki.
A to obserwuję u Ciebie od dawna.
Rzadko zaglądam na to forum, podobnie jak rzadko czytam komentarze na onecie czy wp bo prezentują poziom rynsztoku. Ale nastroje warto znać. Jak Ci się spółka nie podoba to pakuj zabawki i idź do innej piaskownicy (pisakownicy).
pj mylisz sie smoku, mylisz... juest na gieldzie od dawna, na prawde, nie klamie... a co do slabosci papiera... chyba ja dostrzegasz... przy rosnacym rynku... dfp kontynuuje spadki po przeszlo 30% przecenie w ostatnich sesjach... to chyba o czyms swiadczy... wiec nie mow ze 50gr to jakiekolwiek wsparcie, linia dlugoterminowego trendu wzrostowego zostala przebita... znajdujecie sie pod 200sesyjna i nic nie wskazuje na to aby spadki mialy sie zakonczyc, wrecz przeciwnie
teoretycznie moglbym sie z toba zgodzic ze sa podstawy do wzrostu, fundamentalnie... jestescie niedowartosciowani, ale zastanwiam sie dlaczego spadacie, ano pewnie dlatego, ze wskazniki finansowe sa zafalszowane inzynieria finansowa... w przeciwnym razie nie bylibyscie wyceniani na poziomie c/z = 6,4... cos tu nie gra... ostatnio kazda podawana informacja o podpisanej umowie sluzy do dystrybucji... nawet wzrost o przeszlo 50% akcji GEo nie przeklada sie na wzrost dfp... wrecz przeciwnie... geo wzroslo z 27gr na 45gr... wy spadliscie z 80gr na 53... chyba cos tu nie gra nieprawdaz? rynek ponoc sie nie myli...
Tede w tym co tu pisze, dużo ma racji.
Gnida wyzywa i poniewiera każdego, kto pisze nie po jego myśli.
Ja swoje akcje pogoniłem po 70 gr z nadzieją że kupię trochę taniej. Chciałem odkupić trochę taniej. Jednak to, co aktualnie się dzieje z tym walorem odstrasza mnie od zakupu. Przełamywane są wszelkie wsparcia i nie wiadomo kiedy to się zatrzyma. A walor może pozostać na tak niskim poziomie w konsolidacji przez wiele miesięcy. Więc pomimo tak ogromnych spadków i obecnie atrakcyjnej ceny papieru nadal powstrzymuję się od zakupu.
Otóż napiszę ci tak kolego. Ja nie wyzywam takich jak ty, czy Tede tylko dlatego, że są to wypowiedzi nie po mojej myśli. Ja kpię z was a to dlatego , że wasze wypowiedzi ośmieszają was samych a więc jak tu z was nie kpić skoro kpicie z samych siebie. Po drugie na prostackie wypowiedzi wieszczące apokalipsę autora Tede, który był bardzo aktywny zniżam się do jego poziomu i piszę prostackie wypowiedzi o nim.
Ja mogę prowadzić rozmowę na forum na temat jak zachowa się kurs, ale do tego potrzebny jest odpowiedni poziom kultury rozmówcy , a nie szczeniackie zachowanie.
Co do kursu to sam uważam , że się obsunie, mimo że mam akcje, ale nie pierdzę o tym na forum co pół godziny.
Tyle mam do powiedzenia wam urażonym przeze mnie o wysokiej kulturze osobistej przedstawicieli inteligencji polskiej.
Gnido, twe plugawe obelgi po mnie spływają, nie zostawiając najmniejszych smug... a to dlatego, że w przeciwieństwie do Ciebie podjąłem właściwą decyzję sprzedając akcje, w efekcie czego nie tylko ochroniłem kapitał, lecz odrobiłem poniesioną tutaj stratę. Jak widzisz dziś znów spadacie 7% i nic nie wskazuje na łapanie denka, wręcz przeciwnie, lewa strona pusta... podaż zawalona na każdym poziomie.. także obrażaj mnie dalej bo tylko to Ci pozostało.
mam ustawioną sprzedaż na zysku 20%,ale rano wycofam zlecenie,pozdrawiam zaiteresowanych,dobrze obejrzyjcie wykres i te słynną 200-stu sesyjną,RSi 35,Ad rosnący.Jak tylko z Kadafiego zrobią męczennika,to kurs wyskoczy jak korek z wody.