Zmień piaskownicę i daj kasę na lokatę. Jeżeli ty inwestujesz pieniądze słuchając wypowiedzi na forum, to stracisz szybko kasę i w takich okolicznościach życzę ci tego.
Giełda to analiza, zbieranie informacji o spółce itd ... To praca, a nie łatwy grosz. Chcesz zarobić, to bierz się do roboty i naucz się inwestować. Chcesz stracić ... to słuchaj wypowiedzi na forum.
Może moja analiza uwzglednia wiecej czynników tudzież pochodnych niż Twoja jakos na parkiecie nie trace. A Ty dalej rób swoje podręcznikowe analizy i ciesz się marnym zyskiem ale zawsze zyskiem.
O moich zyskach nic nie wiesz i się nie dowiesz. O moich analizach nic nie wiesz i się nie dowiesz.
Odpowiadam tylko i wyłącznie na twojego posta, po którym nie da się wyciągnąć innego wniosku jak ten zamieszczony wcześniej.
A agresywną retoryką, tylko mnie bawisz ...
To nie ja jestem agresorem tylko Ty coś zacząłeś wrzucać piaskownicy której Ci chyba brakuje. A Twoje analizy mnie nie interesują gdyż zbyt emocjonalnie podchodzisz do krytyki a jak wiadomo najlepszy inwestor to ten który inwestuje bez emocji na zimno a ja jestem zimny jak lód na alasce i dzięki temu śpię na kasce.