łysa pała zachęcał do kupowania po 1,40 zł.............
a sam wywala po 45 groszy ------------ życzę plajty chamie !!!!!!!!!!!!.............plajty łysolu !!!!!!!........... i powrotu za kratki,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwi mnie, że LUDZIE dają się nabierać. Z rachunków udostępnionych /historycznych/, to wychodzi tu minus. A.... niektórzy myślą, że /po/ spekulują. Smutek .
wartość tego śmiecia to 000000000000000000000000000000000000000000 zł...........
kogo oni chcą nabrać i na co ???????????...........kasa została wyprowadzona .......w postaci ogromnej straty --------------- długo to 60 mln .........a kapitalizacja ok. 27 mln.....
więc co ..........??????.............co może być..........PLAJTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolego.
Weź też po uwagę, że w planie JAGO /o czym pisano/ jest pozbycie się jednej z dwóch nóg / było: logistyka i dystrybucja/.
Przy tych wszystkich "machinacjach" poszukiwania kasy, to tylko bryndza.....I już.
A "spekulant" kupuje, kupuje,..., a leszcz traci i będzie tracił.
0,65 groszy to był ten moment na wrzucanie do wora:))Wystarczyło tylko dobrze wykres czytać.
Nie miałem nigdy Jago ale już mam i dobrze zarabiam.Stoplos ustawiony i mogę iść na dobre piwko.