no a może pada na tego co cały czas pierdoli na tym forum
równie dobrze mogę napisać że to ty ubierałeś ludzi rano bo naganiasz notorycznie dzień w dzień na wzrosty
sprawa jest prosta 15 marca się wszystko wyjaśni i twoje pisanie dzień w dzień z samym sobą nic tu nie pomoże chyba że sam zaczniesz spekulacje ale żeby zacząć trzeba mieć kasę i jaja a ty nie masz ani jednego ani drugiego
chlopie, gdybys mial konkretny portfel to juz dawno bys ten papier rozbujal na 4
prawda jest taka, ze ani Ty ani ja nie posiadamy takiej ilosci by to konkretnie rozbujac w gore
taaa a po 15 marca zrobia Tobie test zwieraczy i tyle bedzie z Twojego kiszenia papieru :)))
A ja mysle tak jak dir ze taki sobie sypie bo chce sie onlowic i przytulic kaske.
Do takisobie:
Test zwieraczy synu to Ty możesz zrobic taki jak twoj nick a jak jak ci zrobie anus test to Tyi twoja rodzina bedziecie srali pod siebie 3 pokolenia do przodu.
Dam Ci rade jak chcesz inwestowac w papier to inwestuj w toaletowy.
no i co z tego że bym rozbujał jak bym potem to musiał sprzedać
i wole sobie pokisić i stracić góra 30% niż sprzedać i potem się wkurzać że nie zyskałem 300%
jeżeli masz takie słabe zwieracze że już posypałeś to twój problem
ogólnie to ty musisz mieć wiele problemów skoro rozmawiasz sam ze sobą na forum
To co się tu dzieje to szczyt pedalstwa. Naganiasz na 4 zł a powoli upychasz ludziom akcje do kieszeni. Taki mądrala za monitorem a w realnym świecie każdy by ci pokazał co myśli o takich gnojach.