a co tu więcej gadać. Finał żałosny jak i początek. Ta spółka to z założenia wydmucha. Ten oszust Tymoch powinien grzać puchę razem z kumplami od tego przekrętu. Dziwne że ktoś jeszcze kupił od niego tego kartofla. powinien się cieszyć że jeszcze kase przytulił na koniec.
a gdzie się zapodział słynny arogant apel ?co zamurowało że już bez Tymocha wszak on jeden tak go znienawidził ....a kto kupił? może Palikot ...pod wybory byłaby to świetna promocja ..walnąć tak Infinity +10 000% a sam z całą rodziną zagłosuję na PALIKOTA
kto ma oddać niech odda nikomu nie żałuje zarobku 10% czy -10% czy lepiej
na Optimusie Monnari wyzywali też od śmiecia
Monnari przy 60gr - 1zł
Optimus męczony był rok temu na 1,1 i co z tego wyszło widać było obecnie
widać też, że kurs uwalony na siłę, a żniwa na 0,30- 0,32 były ładne więc apol możesz tłumaczyć wszystkim, że będzie ile 0,15 ? to już nie 0,05? a może 0,01?
powiem Ci chłopcze jedno puknij się w łeb i zapytaj się siebie: "czy ja tu ku*wa zarobię jak inni ... "
HA! patrząc w preszłośc to poziom osiągnięty na 0,15/0,17 a co to niektórzy się pienili, że jak to, że nie możliwe, że debile tak piszą. Coś co jest tanie, zawsze może byc tańsze, niestety.
nie moge sie doliczyc ile jest tu akcji ale z tego co widze po podwyzszeniu kapitalu zakladowego
bedzie ok 95 mil akcji czyli kapitalazacja 24 miliony zl po stronie aktywow bedzie 8 mil jako wklad niepieniezny ..... hmmm ze społki zoo electric
coz dla mnie to wydmuszka ale z duzymi perspektywami jesli rozwinie siec na montaz silnikow elektrycznych no nie powiem bedzie sie dzialo
kwestia wymiany na naped elektryczny to koszt ok 8 tys do 20 tys zł zalezy od rodzaju silnika elektrycznego z czego firma moze zarobic na czesciach + montazu
zyski brutto moga siegac 50 % ceny montazu ....
wnioski ropa idze w gore , zamieszki w libi bedzie na co sie przerzucać czyli na naped elektryczny
jest jedno ale ..... to jest narazie w powijakach .. chodzi o mozliwosc doladowania takiego auta oraz chodzi o zasieg do przejechania na naladowanych akumulatorach...
jedno powiem lepsza ta wydmuszka niz veno i jego super auto;p
nie napisalem jednego jak widac w raportach spolka nie ma za duzo aktywow ani wolnej gotowki oraz posiada naleznosci spodziewam sie tutaj dwoch opcji na pozyskanie srodkow na rozwoj za cos trzeba rozwinac siec sprzedazy
1 - emisja akcji
2 - kredyt
z 2 bedzie trudno skoor spolka ma strate za 2010 r. i pytanie do was gdzie sie podzialy pieniadze z emisji ??? bo nie widze tego w raportach cos wyparowaly czy co
jestem jestem, kończyłem z powodzeniem transakcję której wczoraj nie skończyłem:) widzę stefan że znowu zaczynasz mówić w liczbie mnogiej, rozdwojenie jaźni? a może spółdzielnie z człekkształtem kognorem tworzycie znowu?
Wyście największego frajera na zimi trzeba skwitować:bez TYMOCHA to już nie to samo!!!!!!!!!!!!! nie ma kogo obrażać, opluwać itd itp. Tymoszko może załóż kolejną spółkę masz tyle doświadczenia w dawaniu dupy na parkiecie że pewnie ci wyjdzie.
Sprzedałeś akcje to może sobie bloga odblokujesz taki fajny był.
Piotr Tymochowicz, doradca Janusza Palikota i specjalista od kreowania wizerunku polityków, twierdzi, że mamy "debilne społeczeństwo". Na ten wniosek wpadł analizując wyniki wyborów