Widzisz frajerze, miedzy nami roznica jest taka, ze ja nie wychodzac z domu zarabiam na obrocie papierem w pare miechow tyle, co ty przez cale zycie nie zarobisz. Jezeli twierdzisz, ze majac srednia 3,3 jestem ubrany, to w zasadzie nie powinienem z toba w ogole rozmawiac. Byc moze to tobie wepchnalem papier po 9 zl z hakiem zeszlego razu, ktory kupilem tak jak teraz, po 3 z hakiem. Fakt, mozesz mi zarzucic, ze nie wyliczylem dobrze, bo moglem puscic po 10 ;] No coz, moja strata... Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze we FF mamy swistkow za jakies 18-20 baniek po obecnym kursie. W zasadzie pare osob jest w stanie wyzbierac wszystko. Ja i "moi ludzie" mamy 1/4 tego i bedziemy mieli jeszcze wiecej. Bo tacy jak ty, oddaja nam towar po 3 zl z haczykiem. Licząc sie z tym, ze dojedziemy do 1/3, co niebawem nastapi, chyba ze ktos nas uprzedzi, we ff ostanie sie 4 mln akcji po 3 zl. Wiesz co mozna z tym zrobic po infie o brasterze ? Za male wasy ci urosly zeby zdawac sobie z tego sprawe, ale obserwuj uwaznie, to moze nauczysz sie na przyszlosc. Obiecuje, ze odswieze tego posta po tym jak sprzedam po 15 zl. Ja obietnic dotrzymuje, szczegolnie jezeli moge w ten sposob udowodnic komus, ze jest tępy. Nara leszczu. Jakbys chcial co nieco sprzedac, to mam nadstawiony worek i czekam z otwartymi ramionami. Phiii
bolo.....no chopie szacunek ze tyle chciało sie tłumaczyć,,,,,,,,zwlaszcza ze chyba nie jestes leszczem.....nawet nie wiedzialem ze tutaj.....ktoś oprócz leszczy istnieje....pozdrawiam