Powiem szczerze...chamskie naganianie na spadki...
i to na spółce typowanej do top 10 w 2011, analiza pokazuje, że jak ruszy!!!
a tymczasem, ktoś cwany zbiera i zbiera papier....sam podstawiłem się po cichu pod te spadające w dobrej cenie akcje, ale teraz, jak nie mam już więcej kasy to powiem głośno///
ludzie, nie dajcie się tak oszukiwać, sprzedajecie bardzo dobry papier za bezcen...
zobaczyćie TOP 10...
a taki wrażliwy, że jak kupiłem jednego dnia ciut więcej, to wychylił się kurs w górę...będzie rosło...będzie...
pzdr tych , co wiedzą, że to ten czarny koń...już wkrótce :-)
pzdr
a ja napiszę szczerze ze trzymam prawie od samego początku i też się naprawdę bardzo dziwię ze tak kurs spada mimo ciągłych tak naprawdę dobrych informacji(zakupy prezesów po 18zł, tanie zakupy cukru,możliwe przejecie,najważniejszy partner-biedronka rozwija się w bardzo szybkim tempie -ponad200 sklepów w tym roku) więc liczę na sukces, tym bardziej ze to już według mnie maksymalne minima i już poniżej 13 nie zejdzie a tutaj podbić kurs będzie bardzo łatwo ,tak naprawdę to już nie ma sensu teraz sprzedawać dziwię się obecnym akcjonariuszom ze sprzedają ze stratą.Jedyne logiczne wyjaśnienie dla mnie to że wystraszony akcjonariat (bez obrazy ,ale słabo znający się na giełdzie,a wiemy ze ostatnio była moda na akcje pierwotne i nowi brali co popadnie by szybko zarobić w parę sesji )mający skromne ilości stracili cierpliwość i wywalają albo może wychodzi jakiś fund ze względu na cięcia jakie nam ostatnio zafundowali politycy.Ja osobiście trzymam i chętnie za wolne środki dokupię a TOP 10 w 2011 utwierdza mnie w moim przekonaniu ,nikogo do niczego nie namawiam i nic nikomu nie sugeruję nie naganiam na wzrosty ani spadki to tylko forum i każdy ma prawo napisać co myśli
Dnia 2011-02-22 o godz. 22:16 ~pardi napisał(a):
> a ja napiszę szczerze ze trzymam prawie od samego początku
> i też się naprawdę bardzo dziwię ze tak kurs spada mimo
> ciągłych tak naprawdę dobrych informacji(zakupy prezesów po
> 18zł, tanie zakupy cukru,możliwe przejecie,najważniejszy
> partner-biedronka rozwija się w bardzo szybkim tempie
> -ponad200 sklepów w tym roku) więc liczę na sukces, tym
> bardziej ze to już według mnie maksymalne minima i już
> poniżej 13 nie zejdzie a tutaj podbić kurs będzie bardzo
> łatwo ,tak naprawdę to już nie ma sensu teraz sprzedawać
> dziwię się obecnym akcjonariuszom ze sprzedają ze
> stratą.Jedyne logiczne wyjaśnienie dla mnie to że
> wystraszony akcjonariat (bez obrazy ,ale słabo znający się
> na giełdzie,a wiemy ze ostatnio była moda na akcje
> pierwotne i nowi brali co popadnie by szybko zarobić w parę
> sesji )mający skromne ilości stracili cierpliwość i
> wywalają albo może wychodzi jakiś fund ze względu na cięcia
> jakie nam ostatnio zafundowali politycy.Ja osobiście
> trzymam i chętnie za wolne środki dokupię a TOP 10 w 2011
> utwierdza mnie w moim przekonaniu ,nikogo do niczego nie
> namawiam i nic nikomu nie sugeruję nie naganiam na wzrosty
> ani spadki to tylko forum i każdy ma prawo napisać co myśli
potwierdzam. Już dziś na tym forum pisałem, że spółka ma wartość w ocenie ZNAWCÓW, reszta dział pod nagonki!
widocznie pseudo kolego masz w tym jakiś cel naganiając na spadki ,dlaczego ta sama osoba na forum mająca ten sam IP komputera a przedstawiająca się jako mietek maciej misiek megi troll misike milo pisze tylko dupa mega spadek uciekać itp na jutrzence robicie to samo czy to normalne?
ostatnio czytałem na forum jednej spółki, że rzekomo 80% sugeruje się tym co tu napiszą. Oczywiście wyraziłem dezaprobatę, zresztą nie byłem osamotniony. Ja wyznaję zasadę: "LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI". A wśród wypowiedzi na forum są i perełki ale trzeba umieć i chcieć je wyłowić. Wiele razy skorzystałem i całkiem dobrze na tym wyszedłem. Rozumiem naganiaczy w górę i na dół, ale nie cierpię chamstwa, które dość często ma tu miejsce. Miłego i dochodowego dnia!!!
Dnia 2011-02-25 o godz. 19:28 ~pardi napisał(a):
> ruszyło dziś była luka i ładna biała świeca nie muszę pisać
> co to znaczy
cieszę się, że jest na tym forum ktoś kto nie ujada a rozsądnie myśli i postępuje. Stosując arkana sztuki inwestowania to kurs powinien wynosić 30 zł. Ale nasza giełda odbiega od giełd o dużych tradycjach i wszelkiego rodzaju wyliczenia mają się nijak do rzeczywistości. Pozdrawiam!