jak sie myle niech mnie ktoś poprawi mks brał po 0,20 gr za akcje kupił 21.547.063 co daje przeszło 4 mln zł , wynika z tego że poniżej 0,20 spaść nie powinno przynajmniej Mks nie będzie poniżej tej kwoty wywalał !!
Tak sobie kumam ze facet ktory kupil 17tys po 0.23 na otwarciu to raczej sternik kursu nie był.Stąd roszi sie moje pytanie.Czy jest mozliwosc uznania w/w osobe za niepoczytalna i anulowanie mu w/w zlecenia?
Dnia 2011-02-22 o godz. 15:10 ~redaktor napisał(a):
> Mówiłem, że to słaba firemka jest, ale jak kto woli
> wysłuchiwać bajeczek niejakiego Sławka, to niech dalej
> liczy na cuda.
Zacytuj jakąś bajkę, bo ja nie pamiętam żebym tu o takowych pisał. Jakbyś kupił 2-3 miesiące temu jak i ja byłbyś min 50 % do przodu, a tak zostaje ci tylko szczekać.
Co do bajek, hmmmm wolę dowcipy, np.:
Biegnie facet za odjeżdżającym z peronu pociągiem, macha rękami,
krzyczy... W końcu pociąg znika powoli w oddali, zdyszany facet ciężko
opada na ławkę. Podchodzi do niego kolejarz:
- Co, spóźnił się pan na pociąg?
- Nie kurwa, wyganiałem go z dworca!
Czy już wierzycie, że bajkopisarz (który, jak się okazuje nawet dowcpu nie umie opowiedzieć) wprowadził Was na minę?
Epigon to naprawdę słaba spólka jest. Bardzo słaba. A będzie jeszcze słabsza - o czym się już wkrótce bardzo boleśnie przekonacie. Niestety.
z jednym zleceniem juz czekam na 0.18, niestety nie zalapalem sie tym razem ale co tam nie ma sie co spieszyc nie dzis to jutro moze po 0.16 jak bedzie dobre zamkniecie