• Ampli Autor: ~Tsol [80.254.147.*]
    Co się stało że tak poszło w górę ?
  • Re: Ampli Autor: ~Warwolf [195.20.110.*]
    Dobre pytanie, ktoś coś wie???
  • Re: Ampli Autor: ~kris b [83.25.45.*]
    oczywiscie ze wiem-spolka jest po prostu niedowartosciwana i niedostrzezona.wskazniki podawalem.promocja sie konczy.lepiej zeby patrowicz tego nie dotykal-niech dalej mnozy miliardy swoich smieci.ale brilux.el-plus czy tim na pewno ampli obserwuje.wciaz ich podziwiam jak oni to robia.-majac 6 hurtowni maja obrot prawie 100mln.a gielda ich wycenia na 11.5 mln-nastepny cud tuska
  • Re: Ampli Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Niech wreszcie zacznie rosnąć > Jak sprzedam to będę miał kasę na uśrednienie Polnej
  • Re: Ampli Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    tez mam polna a tam tez zupelny marazm.ale jednak radze trzymac obie spolki w portfelu-bo obie sa zdrowe i zapomniana z mala iloscia akcjii.wg mnie warto bedzie czekac
    Ja czekam na 5 zeta więc mam jeszcze czas :)
  • Re: Ampli Autor: ~dre [91.123.179.*]
    zawsze ktoś wcześniej zna wyniki i sobie dokupił , pewnie urośnie jeszcze kilka procent
  • Re: Ampli Autor: ~ampli [79.189.106.*]
    AMPLI rzeczywisice zrobilem analize i wg mnie papier mocno niedoszacowany
  • Re: Ampli Autor: ~mak [83.1.93.*]
    CUD
  • Re: Ampli Autor: ~Adam [79.185.211.*]
    Zaden cud, tylko wciagnał ktos 14 kilo papiera i kurs 7 % wyskoczyl, ciekawe co bedzie jak sie 100 kilo przemiele albo 200 .... spimy na bombie... pozdrawiam
  • Re: Ampli Autor: ~kumanprx [81.219.156.*]
    czekamy na wyniki:)
    Ja już dłuższy czas śpie na tej bombie i jakoś nie chce pierdolnąć
  • Re: Ampli Autor: ~mm [82.177.83.*]
    ja też
  • Re: Ampli Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    pytacie o wynik-ja obtawiam za 2010 ok.1 mln zysku netto.w 2009-bylo 670 tys. i poszlo na kapital zapasowy.te srodki pewnie ida na budowe nowej hurtowni-a idzie wiosna i troche strat po zimie na liniach bylo.dzis w koncu pojawil sie obrot i co wazne spolka wrocila nad wsparcie 3.6.wg mnie na ampli trwa b.dluga akumulacja-spolka jest zdrowa i tania.calkowicie pomijam watek spekuly/pozdro
  • Re: Ampli Autor: ~miron [93.105.218.*]
    fajnie. Za tym, że to nie spekuła przemawia 10krotnie większy obrót niż ostatnimi czasy i parę innych rzeczy. Jeśli jednak jutro będą 50% widły, to uznam, że to jednak spekuła:)
    Oby nie, bo spekulanckie widly to narobia tyle ze na drugi dzien bedzie mega wyprzedaz i znowu kicha i zjazd na 3 zl... 3 % do gory wystarczy i tak po troszku... a tak swoja droga to na jaki zysk liczycie inwestujac w ampli, szczerze mowiac to sie nad tym nie zastanawialem ostatnio, bo tutaj ciezko cokolwiek przewidziec, bo moze byc wyskok pod chmury, albo podskok na 4,50 i koniec... czy mozna zapytac jaki potencjalny zysk na Ampli Was zadowoli i przy jakim kursie bedziecie go realizowac?... pozdrawiam
    PS. Osobiscie to mam dosyc spora ilosc papiera jak na moj portfel i kurs w przedziale 4,50-5zl dalby mi dosyc przyjemny zarobek, no ale mysle ze spora czesc graczy liczy na zasieg znacznie wiekszy oczywiscie jezeli bedziemy miec wzrost kursu... martwiacym jest jednak to ze kazdy wyskok nie ma szans utrzymania sie, zawsze jest zjazd ponizej 4 zl i powolne potem dogorywanie na malych obrotach, a w tej sytuacji moznaby sie zabezpieczyc i ustawic jakies zlecenie sprzedazy np na 5 zl i czekac, no ale jak bedzie dzida na 9 zl, to szkoda troche, hmm no chyba ze szykuje nam sie przeskok kursu na inny przedzial i znowu niekonczaca sie konsolidacja, o ile wybijemy sie z tej ktora mamy teraz... pozdrawiam i prosze o Wasze opinie
  • Re: Ampli Autor: ~deauxma [194.181.128.*]
    kup sobie zpue bedzie jazda ze hoho
  • Re: Ampli Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    ide o zaklad ze powyzej 6 zl-50 pr.ludzi bedzie bez papiera i dopiero wtedy bedzie jazda.ale tez wole aby to to byl wolny staly wzrost.na ampli sa czesto dzikie wzrosty ktore bardzo zle sie koncza.ale papier warty uwagi i zapomniany jak np,bipromet.tup.relpol-to tez zapomniane dobre spolki/pozdro
  • Re: Ampli Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Tu widać cierpliwego, poważnie myślącego akcjonariusza , który powoli czeka i zbiera po 3,7
  • Re: Ampli Autor: ~ciepliwy [79.189.106.*]
    cierpliwy zbiera i bedziemy tak rosnac po kilka procent moze codziennie jak grajewo. Na grajewie zarobilem i dzis wychodze z zyskiem 100% wiec mysle ze na ampli tez tak zrobie.
    pozdrawiam
    I wszystko wraca do normy
    Raczej łądnie się broni. Może zacznie powoli rosnąć jak sie skończy korekta na GPW. Zresztą i tak czeka nas wyskok po wynikach
  • Re: Ampli Autor: ~kumanprx [81.219.156.*]
    wyskok tak, po wyinkach jak najbardziej, ale i tak na 4,3 jest silny opor
    4.3 niezły optymista
    Też myślę, ze wyskok bedzie mały pod wyniki (tj. z jakieś 10%;) Dopiero jak cała branża ruszy to powinien zmienić się poważniej kurs. Narazie kurs jest uwalany przez cieniasów który się chcą obkupić z 6 tys zł a to oznacza stały kurs w granicach 3,5-3,8
    Nic mnie tak nie wkurza jak de....l który na koniec sesji uwala kurs zleceniem za 300zł
  • Re: Ampli Autor: ~jtt [86.14.68.*]
    zawsze mozesz zrobic ruch przeciwny i kupic za 300zl
  • Re: Ampli Autor: ~alabama [79.110.195.*]
    Ampli to spółka o małej kapitalizacji, więc aby kupić większa ilosc akcji bez gwałtownego wzrostu kursu trzeba to robic z głową i przez dluzszy czas. Uwalenie kursu na koniec sesji powoduje ze kurs otwarcia dnia nastepnego jest na nizszym poziomie - dzieki czemu ktos kto systematycznie skupuje znow moze kupic akcje w podobnej cenie co dzien wczesniej.
[x]
AMPLI -4,52% 0,95 2025-09-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.