czy ASTRO moze przejsc od razu na glowny parkiet czy np musza to byc w pierwszej kolejnosci ciagle NC, a potem dopiero jak spelni wymogi to rynek gl. ????
dziwna sprawa z tym Astro. Dom Lekarski niedawny debiutant ma tylko 40k akcji w obiegu (pozostałe to imienne) i za 2010 rok niecały milion zysku netto i sa na ciagłych....co Wy na to?
Z emisją im się chyba jednak bardzo nie śpieszy, póki nie będzie potrzebna mi fixy pasują, bo:
1)Wystarczy tylko 2 razy dziennie zajrzeć
2)http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=ASR&id=12702&id_tr=1
dzięki temu raportowi ja czuję się bezpieczniej na fixach
on za mądry nie jest
biorac pod uwage sytuacje spolki i jej perspektywy, wzrost jest nieunikniony
tym bardziej ze spolka specjalizuje sie w produkcji i emisji szerokodostepnych mediow, wiec jej popularnosc po rozpoczeciu emisji gwaltownie wzrosnie, tym bardziej ze biznesplan spolki bardziej jest w kierunku TVN i Polsatu zrobiony a nie jakiegos 4fun. Niski FF spowoduje nawet na fixach eksplozje kursu ktora bedzie dlugo wspominana nawet przez tych ktorym uda sie po 20 zl kupic. A takie fajerwerki jak wiemy przyciagaja uwage. Tyle tylko ze z uwagi na pewna specyfike spolki pojawia sie przy tym pytania na ktore odpowiedz bedzie bardzo dla rudego niezreczna. Ja na jego miejscu przenioslbym nawet jutro Astro na ciagle i udawal ze nigdy tych fixow nie bylo. Ale z tego co wszystcy widzimy niestety rudy nie jest az tak blyskotliwy.