• jago Autor: ~piotrek [87.206.50.*]
    Ja zbieram,. Jago nie upadnie, Jestem blisko tej branzy, Muszą uporzadkować zarzad ktory ciagnie tą firmę w dół, szczegolnie jednego specjaliste od bałaganu. Panowie w zeszłym tygodniu wrócili z Estoni, zatrudnili nawew profesora z Uw zeby przygotował plan naprawczy. Z tego Co wiem to chcą zainwestować dużo kasę. Mają dobre układy z sieciami handlowymi. Jago leci na łez z prostego powodu złe kierownictwo. jeszcze sie odbiją z dna.

• Re: jago Autor: ~hm [83.14.223.*]
    brzmi pocieszająco - prawdę mówisz? ja zbieram od 2,6 i kończy mi się cierpliwość
  • Re: jago Autor: ~piotrek [87.206.50.*]
    Nie jestem mega specjalistą od giełdy, co do spólki na 100% wiem ze nie upadnie. Moj znajmomy miał w piątek rozmowę z właścielami, bedzie dyrektorem jednego z oddziałów. Ponoć właściciele mają kase i biorą sie za spółkę. Problemem takiego stanu rzeczy jest firma outsourcingowa która wprowadziłą totalny nieład w zarzadzie. Tutaj bedzie wystrzał, potrzebne jest info. Pytanie od jakiego poziomu.

pz
  • Re: jago Autor: ~Irek [83.26.233.*]
    zbierajcie dalej...........właśnie o to chodzi........promocja była po 1,50 .........po 1,00 zł.......
    teraz po 70 groszy.............------------ następna po 50 groszy !!!!!!!!!!!!
    przy tak ogromnej stracie może być tylko jedno !!!!!!!!! --------- upadłość........takie jest prawo...
    wystarczy 1 dłużnik ----------- że uruchomi tę machinę i poleci ,,,,,,,,,,sprzedają co się da ----
    robią bokami,,,,,,,,,WIARYGODNOŚĆ SPÓŁKI = = = = 00000000000000000000000000
    PODOBNIE WARTOŚĆ,,,,,,,,,,,000000000000000000 ZŁ............
  • Re: jago Autor: ~krys [195.225.69.*]
    jaką wiarygodność może mieć łysy złamas, który sam jako głowny topi firmę. Takiego s.................. powinno się traktować jako tarczę strzelniczą.
    Jedno bydle by zdechło , reszta przynajmniej by się zastanowiła , a nie wzorem tych od kotletów robić transfer na Cypr.
    To jest dale chory kraj, pozwalające na takie właśnie wózki wszelkiej maści s..........om
  • Re: jago Autor: ~leszcz [95.40.28.*]
    Rozumiem zasadę giełdy : firma źle przędzie- dół, ....,ale tu to KICHA!!!
  • Re: jago Autor: ~irek [83.26.212.*]
    złodziejska spółdzielnia ma akcje prawie darmo............kupili po 1,30.........wywalali po 7 zł........odkupili po 2 zł...........wywalali po 4 zł.............KILKA M-CY TEMU ŁYSA PAŁA ZACHĘCAŁ DO ZAKUPÓW --------- PROMOCJA ,,,,,,,,,TANIE AKCJE,,,,,,,,PO 1,50 !!!!!!!!!!!
    OBYŚ SPLAJTOWAŁ ŁYSY OSZUŚCIE.......... !!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieję ,,,,,,,,,, za kraty !!!!!!!!!!
  • Re: jago Autor: ~inwestor [213.77.7.*]
    kolego zobacz jak mówili o STORMM - i było dokładnie tak samo . A TY spółki nie znasz bo bys wiedział ,że jedynie "chodu Panowie ma" sens = zostaną resztki drobnych
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.