Ja zbieram,. Jago nie upadnie, Jestem blisko tej branzy, Muszą uporzadkować zarzad ktory ciagnie tą firmę w dół, szczegolnie jednego specjaliste od bałaganu. Panowie w zeszłym tygodniu wrócili z Estoni, zatrudnili nawew profesora z Uw zeby przygotował plan naprawczy. Z tego Co wiem to chcą zainwestować dużo kasę. Mają dobre układy z sieciami handlowymi. Jago leci na łez z prostego powodu złe kierownictwo. jeszcze sie odbiją z dna.
Nie jestem mega specjalistą od giełdy, co do spólki na 100% wiem ze nie upadnie. Moj znajmomy miał w piątek rozmowę z właścielami, bedzie dyrektorem jednego z oddziałów. Ponoć właściciele mają kase i biorą sie za spółkę. Problemem takiego stanu rzeczy jest firma outsourcingowa która wprowadziłą totalny nieład w zarzadzie. Tutaj bedzie wystrzał, potrzebne jest info. Pytanie od jakiego poziomu.
zbierajcie dalej...........właśnie o to chodzi........promocja była po 1,50 .........po 1,00 zł.......
teraz po 70 groszy.............------------ następna po 50 groszy !!!!!!!!!!!!
przy tak ogromnej stracie może być tylko jedno !!!!!!!!! --------- upadłość........takie jest prawo...
wystarczy 1 dłużnik ----------- że uruchomi tę machinę i poleci ,,,,,,,,,,sprzedają co się da ----
robią bokami,,,,,,,,,WIARYGODNOŚĆ SPÓŁKI = = = = 00000000000000000000000000
PODOBNIE WARTOŚĆ,,,,,,,,,,,000000000000000000 ZŁ............
jaką wiarygodność może mieć łysy złamas, który sam jako głowny topi firmę. Takiego s.................. powinno się traktować jako tarczę strzelniczą.
Jedno bydle by zdechło , reszta przynajmniej by się zastanowiła , a nie wzorem tych od kotletów robić transfer na Cypr.
To jest dale chory kraj, pozwalające na takie właśnie wózki wszelkiej maści s..........om
złodziejska spółdzielnia ma akcje prawie darmo............kupili po 1,30.........wywalali po 7 zł........odkupili po 2 zł...........wywalali po 4 zł.............KILKA M-CY TEMU ŁYSA PAŁA ZACHĘCAŁ DO ZAKUPÓW --------- PROMOCJA ,,,,,,,,,TANIE AKCJE,,,,,,,,PO 1,50 !!!!!!!!!!!
OBYŚ SPLAJTOWAŁ ŁYSY OSZUŚCIE.......... !!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieję ,,,,,,,,,, za kraty !!!!!!!!!!
kolego zobacz jak mówili o STORMM - i było dokładnie tak samo . A TY spółki nie znasz bo bys wiedział ,że jedynie "chodu Panowie ma" sens = zostaną resztki drobnych