• Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~BOB [83.20.162.*]
    Spłka nie ma dochodów , przychody głównie pochodzą ze sprzedaży nieruchomości . Cieńko to widzę .
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~Darek [178.182.165.*]
    ooo BOB wrocil to jutro bedzie zielono cos kokosow na Polcolorit nie zarobil i nagania biedak :) czekaj BOB na nasze 3 zl i kupuj :)
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~next [89.73.151.*]
    już nawet rat zadłużenia nie dają rady spłacać....uuuu cieńko to widze
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~Kama [82.210.156.*]
    chłopie ta spółka żyje ze sprzedaży a więc musi finansować kapitał obrotowy. Im więcej oddadzą do banków tym mniej zainwestują w sprzedaż, czyli mniej zarobią.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~wizard144 [83.28.127.*]
    Dajcie spokój. Jemu nie warto nawet odpisywać...
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~Bao [82.132.248.*]
    Warto BOBa sluchac bo w pore wyszedl! W co teraz wejsc BOB?
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~BOB [89.73.151.*]
    w szarlotke
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~Wróg twojego wroga [82.160.133.*]
    Bob, zastanawia mnie jak to jest że teraz piszesz teksty typu game over kiedy spółka coraz bliżej układu, i wogóle a pół roku temu kiedy wyglądało to na totalną padakę wyceniałeś spółkę na 3 zeta chyba o ile mnie pamięć nie myli, co się stało takiego wg ciebie że spółka tak straciła na wartości w twoich oczach.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~wizard144 [83.28.127.*]
    Popatrz sobie na IP i bedziesz wiedział w co gra BOB.

Nie lubie monologów.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~Kama [82.210.156.*]
    najwyraźniej BoB był człowiekiem starej RN, a jak została odwołana to już przestał lobbować dla Spółki, oj nie ładnie, nie ładnie.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~BOB [83.23.127.*]
    Na wstępie powiem że paru podszywa się pod mój nick . Co do Miraculum to jak już kiedyś pisałem sprzedałem po 1.01 zł bo była to dla mnie cena godziwa . Zamierzam odkupić po 0,88 zł lub niżej . Moim zdaniem problemy tej firmy wcale się nie skończyły i układ za wiele tutaj nie pomoże . Firma musi zarabiać realne pieniadze a nie dopisywać zyski na papierze . Przewidziałem spadek Miraculum i kilku innych spólek na GPW w momencie kiedy wszyscy mówili o wzroście .
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~lex mex [78.30.104.*]
    to zajebiście
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~jezet [93.154.178.*]
    BOB powiedz które wzrosną z tych co spadają i o ile stawiam wiskacza, w drugą stronę mnie nie interesuje. Lex max masz rację nawet bardziej niż zajebiście
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~iti [89.72.219.*]
    mega zaje....

bobek na wróżke giełdową
    BOB ma racje ..i tyle w temacie. Już niebawem myśle zobaczymy 0,87-0,85
    razem z bobkiem ustaw się na kupno po 3, a jak chcesz wejść bobkowi do dupy to nie na forum, bez ekscesów koledzy ekshibicjoniści
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~dudek [46.113.237.*]
    Myslałem, że po wejsciu duzych graczy/inwestorów kurs Miraculum bedzie szedł powoli w gore. Widze jednak co innego.
    Codziennie na chama spuszczaja grosz lub dwa nizej. Na dzisiejszej sesji to samo. Poustawiane eS batony a na koniec dnia rzucili sami sobie po 0,94 grosze kilka kilo i ustalili w ten sposób minimum na koniec dnia. Wcześniej próbowali pojechać po SL.
    Nie dajcie sie wyleszczyć!
    Sukacz i Rubicon obejmowali akcje za 1-1,10 zł a dla wierzycieli cywilnoprawnych obiecali konwersje calości zobowiązań na akcje z cena emisyjna 1,20.

Wszystko jest w komunikatach.
    Czytajcie i czekajcie cierpliwie.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~apa [89.76.235.*]
    LEPIEJ ZOBACZ NA HAWE. WYNIKI MA 28-GO LUTEGO A O SPOLCE ZAPOMNIANO. LEZY ODLOGIEM. WYNIK JAK ZAWSZE DOBRY BEDZIE. ODPAL NA 4,30 .
    HWE kolekcjonowałem w 2009 roku. Teraz jest czas MIRACULUM.

Powodzenia.
    Tak sobie przypomniałem jak fundusze Pioneera wchodziły w 2009 w HWE. Kurs ładnie leciał do góry. Wczoraj Prezes Miraculum w TVNCNBC mówiła, że jednym z większych wierzycieli jest PKO BP, który to obejmie akcje za wierzytelności po cenie 1,20.

Niech tylko wydymają leszczy swoimi karłowatymi ruchami, przegłosują układ i będzie piękna jazda.

• Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~oky [83.23.16.*]
    A ja bym ze względu na sytuację międzynarodową radził ,by być wyjątkowo ostrożnym,ponieważ wszystko jest za bardzo rozwojowe i nieprzewidywalne......
    naganiaj dalej ..ale nikt Ci nie wierzy.Chcesz sprzedać za 0,95...i odkupic taniej...nie sprzedasz bo tylko frajer kupi za 0,95 jak juz w przyszłym tygodniu pewnie będzie po 0,85
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~dudek [46.112.43.*]
    Napisz cos merytorycznie bo ciagle czytam tylko te twoje 0,85 0,85 0,85 0,85 0,85 0,85 0,85 0,85 itd

Powtarzam. Wszystko co istotne jest w komunikatach.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~ojtamojtam [83.20.155.*]
    Super merytoryczny sie wątek zrobił. Wiadomo że naganiacze na spadki znaleźliby negatywy nawet w informacji ze mira wynalazła lek na raka. Spada to zaraz: wodospad, armageddon, sprzedawać pkc. Rośnie to znowu ubierają i tak w kółko.
    Słuszna koncepcja, że wszystko jest w komunikatach. No niech mi ktoś powie że to że sie restruktyruzują, spłacają długi, nad układem pracują to jest źle!

Ja tam w spółke wierze i trzymam, jeżeli oddam to dużo dużo niżej, bo debilem nie jestem żeby w razie w czekać jak barany na techmexie. Licze na wzrosty niedługo w okolice 1.20, tam to realnie, dalej nie wiem.
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~czek [83.4.216.*]
    Coraz więcej wpisów negatywnych w takim razie trzeba pomyśleć o dobraniu pod wyniki
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~wizard144 [83.28.201.*]
    Właśnie Czek przypomniał starą dobrą zasadę...

Jak jest cisza na forum to źle, oznacza marazm.

Jak mówią o spółce źle, to dobrze, bo to wróży wzrosty..

A teraz coś merytorycznego.

Z informacji wynika prosto : Mira spłaca długi, sprzedaje posiadłości, podpisuje układ. Wszystko jest na dobrej drodze. Mają inwestorów. Mają ludzi którzy chcą brać ich kosmetyki. Do tego spłacają dług w mniejszych ratach...

CZY KTOŚ KIEDYŚ WIDZIAŁ ŻEBY KTOKOLWIEK DOIŁ KOGOŚ PO MNIEJ BO TEN KTOŚ NIE MA KASY?!

Rozumowanie BRE jest proste : My im damy mniejsze składki, oni szybciej rozwinął skrzydła, szybciej spłacą dług, a może znowu coś zaciągną...

Więc to, że składka jest mniejsza nie oznacza że jest mniej kasy na spłacenie. Często to oznacza że większa część została spłacona, albo że ktoś ma większe plany co do spółki.

Więc powiem tak. Nawet jak zlecimy do tych 0,85 przyjmując najczarniejszy scenariusz totalnego debilizmu akcjonariuszy MIRy, to i tak odbijemy wysoko.

1. WK : 2,89.
    2. Dług : Stale sie zmniejsza
    3. Układ : lada chwila
    4. Inwestorzy : Coraz poważniejsi
    5. Asortyment : Jak widać, stale sie zwiększa
    6. Kooperanci, no zapomniałem tego właściwego słowa : Odnawiają stare umowy.

6 + za, a jakby chcieć to można znaleźć więcej...

Ktoś tu naprawde nie widzi co sie dzieje...

HALO !! UKŁAD !! wiecie co to oznacza ?? Chcą nazbierać akcje, a taki BOB chce wskoczyc bo mu kolejka ucieka.. Zdaje sobie sprawe ze nie od razu bedzie kolorowo, więc będzie mógł sie pobujać po 10 gr na biednych leszczach którzy mu wierzą...

Więc jeszcze raz przemyślcie wszystkie plusy i minusy i powiedzcie, kto tu zgrywa pajaca...

A i żeby nie było, siedze w Kolastynie od czerwca/lipca zeszłego roku, jak była ~70 gr
    stary, nie jesteś sam tu od tych 70 gr, ja jestem od 0,59 bodajże jak na fixach wylądowała;)
    a bobek to taki giełdowy kadafi, szuka debili co mu przyklasną.
    nie ma co o Mirce pisać, mądrzy trzymają, jak spada to dokupują, a bobki poczekają na 3.
    pozdro, moje zdanie o błaźnie bobku każdy zna, i nie rozumiem po cholerę on tu jest, jak tak pięknie przewiduje giełdę to niech leci tam gdzie teraz super wzrasta, pajac...
  • Re: Coraz bliżej 0,88 zł Autor: ~Bao [82.132.248.*]
    zartownis!:)
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,57 2026-06-19 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.