Istotne wydarzenie mające wpływ na działalność gospodarczą Emitenta
Zarząd Astro S.A. informuje, że Spółka decyzją Przewodniczącego Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji, otrzymała koncesję na rozpowszechnianie programu telewizyjnego pod nazwą NEXT LEJDIS HD. Otrzymana koncesja jest siódmą z dziesięciu wnioskowanych przez Emitenta. Astro S.A. oczekuje na zakończenie postępowania dotyczącego trzech pozostałych wniosków.
Podstawa prawna:
§ 3 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
Karolina Szymańska - Prezes Zarządu
ciekawe kiedy pierwszy program ruszy. Juz prawie 3 tygodnie minely odkad napisali na stronie ze to kwestia tygodni. Ciekawe czy bedzie mozna go ogladac normalnie w tv od razu, badz na oognet.
Twoje kopulacyjno-ejakulacyjno-homofobiczno-seksistowskie skojarzenia są już męczące. Poza tym, byłabym wdzięczna, gdybyś przestał strofować innych i powtarzać, że nie rozumieją/nie wiedzą/nie potrafią i z większym krytycyzmem przeczytał własne posty.
ja na tym papierze siedze od kwietnia, pierwsze akcje kupilem po 87 gr, potem spadalo az do ponizej 50 gr, i ja zamiast panikowac dokupowalem.
To tylko pieniadze moi drodzy, nie zapominajcie o tym. Ja swoje juz przeszedlem i powiem tylko tyle ze wykazujecie wszyscy modelowe zachowania sprzed odpalu, tzn puszczaja wam nerwy ;)
A Pyza chyba chce abym sie na nia pogniewal.
ale stres jest przez wlasna niewiare w spolke, czyli dotyka tych co kupowali te akcje pod wplywem impulsu spekulacyjnego. Moze wkleic tu link do watku z parkietu z zaleceniam przeczytania jego ze zrozumieniem od samego poczatku? Myślę że to poprawi nastroje lepiej od najlepszego infa ;)