• MWT - nowa umowa Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    j.w.
    Mamy umowę. Jesteście tam?! Pozdrawiam.
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~max [79.190.149.*]
    no pewnie!
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~L-K [83.5.74.*]
    Melduje się - jestem i czekam na solidny up!
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Hej, L-K, dawno Cię nie było!!! Będzie dobrze; przed chwilą ktoś kupił ponad 17k!!!
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~kaz [78.8.108.*]
    Ktos kupił a inny wywalił po raptem 15,60. Niepojęte czemu to MWT sie od pół roku czasu tak kisi.
    Już podchodzimy pod 16; musimy ubić ten poziom i potem dalej do góry. Innego kierunku tutaj nie ma.
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: longmen123 [91.94.127.*]
    Witam
    Tak obserwuje sobie ten wątek i wypowiedzi na tym forum dotyczące spółki i widzę że wszyscy przepowiadają jej wzrosty ale mam wrażenie ze jakoś brakuje kupujących. Spółka z przyszłością, fundamenty ok wyniki super a tu od dłuższego czasu nic. Nawet fund który zdecydował się na wejście w MWT nie bardzo chciał podciągać kursu a tylko "nadstawił koszyk", czyżby czekała nas wszystkich jeszcze dłuższa konsolidacja? hmmm.....
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~kamil..,.. [82.16.200.*]
    ewidentnie bawia sie ta spolka wystarczy popatrzec na ostatnie 5 minut fixu ,wystawiaja zlecenie sprzedazy i jednoczesnie zlecenia kupna oczywiscie po tych samych kursach ,zwykla manipulacja kursem,to nie do pomyslenia ze w dniu ogloszenia wynikow i to w dodatku bardzo dobrych konczymy sesje na minusie,jedno jest pewna ze to polska gpw to zwykla szulernia i tyle kto ma kase ten dyktuje warunki i oczywiscie zarabia,mysle ze bezsensowne jest kierowanie sie AT bo to nie ma w najmnijeszym stopniu wplywu na kurs,nic nie pozostaje tylko czekac ,pozd
    Tak, widziałam jak na koniec sesji zaniżyli kurs.
    No niestety nic na to nie poradzimy; z drugiej strony wyniki dobre, ale wliczone w cenę.
    Przydałaby sie jedna ale duża umowa i może wtedy byśmy ruszyli, a jak takiej nie będzie to jeszcze się pokisimy na tym poziomie.
    Wzrost będzie na pewno następował wraz z kolejnymi wynikami kwartalnymi.
    Będzie dobrze.!
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~L-K [83.5.76.*]
    Kreciu - Ty masz nerwy.
    Podziwiam i pozdrawiam
    Dnia 2011-02-21 o godz. 20:31 ~L-K napisał(a):
    > Kreciu - Ty masz nerwy.
    Podziwiam i pozdrawiam

To prawda, nerwy to ja mam podobno bardzo mocne, ale inaczej nic bym nie zarobiła, albo wszystko bym wtopiła (Luba mi rośnie, a byłam na "-", GOA teraz mam -30%, ale też zarobię), a z niewielkiej części sprzedanych akcji MWT już wyremontowałam mieszkanie i wierzę, że dalej zarobię. Sprzedam jak będzie po min. po 30-35, zależy od sytuacji mojej i spółki. Pozdrawiam!!!
  • Re: MWT - nowa umowa Autor: ~ds [83.26.26.*]
    kisimy sie juz w tym boczniaku z pol roku, to co nam szkodzi pokisic sie jeszce drugie pol :)

wczesniej czy pozniej 30 zl tu zobaczymy, ja taniej mojego skromnego pakietu nie oddam :)
[x]
MWTRADE 3,64% 4,56 2025-09-26 16:29:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.