Witam
Tak obserwuje sobie ten wątek i wypowiedzi na tym forum dotyczące spółki i widzę że wszyscy przepowiadają jej wzrosty ale mam wrażenie ze jakoś brakuje kupujących. Spółka z przyszłością, fundamenty ok wyniki super a tu od dłuższego czasu nic. Nawet fund który zdecydował się na wejście w MWT nie bardzo chciał podciągać kursu a tylko "nadstawił koszyk", czyżby czekała nas wszystkich jeszcze dłuższa konsolidacja? hmmm.....
ewidentnie bawia sie ta spolka wystarczy popatrzec na ostatnie 5 minut fixu ,wystawiaja zlecenie sprzedazy i jednoczesnie zlecenia kupna oczywiscie po tych samych kursach ,zwykla manipulacja kursem,to nie do pomyslenia ze w dniu ogloszenia wynikow i to w dodatku bardzo dobrych konczymy sesje na minusie,jedno jest pewna ze to polska gpw to zwykla szulernia i tyle kto ma kase ten dyktuje warunki i oczywiscie zarabia,mysle ze bezsensowne jest kierowanie sie AT bo to nie ma w najmnijeszym stopniu wplywu na kurs,nic nie pozostaje tylko czekac ,pozd
Tak, widziałam jak na koniec sesji zaniżyli kurs.
No niestety nic na to nie poradzimy; z drugiej strony wyniki dobre, ale wliczone w cenę.
Przydałaby sie jedna ale duża umowa i może wtedy byśmy ruszyli, a jak takiej nie będzie to jeszcze się pokisimy na tym poziomie.
Wzrost będzie na pewno następował wraz z kolejnymi wynikami kwartalnymi.
Będzie dobrze.!
Dnia 2011-02-21 o godz. 20:31 ~L-K napisał(a):
> Kreciu - Ty masz nerwy.
Podziwiam i pozdrawiam
To prawda, nerwy to ja mam podobno bardzo mocne, ale inaczej nic bym nie zarobiła, albo wszystko bym wtopiła (Luba mi rośnie, a byłam na "-", GOA teraz mam -30%, ale też zarobię), a z niewielkiej części sprzedanych akcji MWT już wyremontowałam mieszkanie i wierzę, że dalej zarobię. Sprzedam jak będzie po min. po 30-35, zależy od sytuacji mojej i spółki. Pozdrawiam!!!